Creaturi magice si bestii legendare

în stoc
SKU
a250502
120.00 LEI
Pe scurt
Tu crezi in creaturi magice? Ce invatam din Creaturi magice si bestii legendare Aceasta carte interactiva reprezinta o introducere in lumea celor mai faimoase mituri si legende din lume. Povestile nemuritoare ii poarta pe copii si parinti intr-o aventura fantastica in jurul lumii, pe urmele unor creaturi legendare, reusind sa trezeasca imaginatia si curiozitatea piticilor.
Mai multe informații
EdituraKatartis
Ediția cărții I
ISBN 978-606-967-743-8
Număr de pagini 42
Formatul cărţii 26.5 x 32 cm
Tip copertă Cartonata
Data apariției 2022
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsCreaturi magice si bestii legendare
Rating-ul tău
Tu crezi in creaturi magice?
Ce invatam din Creaturi magice si bestii legendare
 
Aceasta carte interactiva reprezinta o introducere in lumea celor mai faimoase mituri si legende din lume.
Povestile nemuritoare ii poarta pe copii si parinti intr-o aventura fantastica in jurul lumii, pe urmele unor creaturi legendare, reusind sa trezeasca imaginatia si curiozitatea piticilor.
 
Millie si tatal ei, profesorul Byron Mortimer, calatoresc prin diferite tari, pe uscat si pe mare, pentru a gasi dragoni, unicorni, giganti si multe alte bestii infricosatoare. De la orasele Europei si impozanta capitala a Rusei, la strazile din New York si peisajele uimitoare din muntii Australiei, prin tinuturile misterioase ale Asiei, pana la templele mayase din Mexic, aceasta expeditie este cu adevarat fenomenala.  Fiecare destinatie este insotita de o scurta introducere, urmata de o descriere a legendelor si creaturilor mitice pe care le veti intalni. De-a lungul povestilor, realitatea stiintifica a profesorului Mortimer se impleteste cu imaginatia lui Millie, care-i indeamna pe cititorii sa speculeze si sa priveasca mai indeaproape paginile pline de surprize.
 
Paginile cartii sunt imbracate in ilustratii, culori si detalii captivante, care transpun cititorul in lumea fabuloasa a mitologiei. Si asta nu e tot. Atractia principala este lanterna magica inclusa in carte. Foloseste-o si lumineaza fiecare pagina pentru a descoperi bestiile ascunse. Nu se stie ce ai putea descoperi...
 
Include o lanterna magica care lumineaza peste 30 de creaturi magice.
Lanterna contine o baterie tip pastila (nu poate fi inlocuita)!
Avertisment: Nu pastrati bateriile la indemana copilului. Copilul nu trebuie sa utilizeze acest produs decat daca capacul compartimentului bateriei a fost fixat corespunzator.