Creeaza povesti cu Ema si Eric: Aventuri in oras

în stoc
SKU
a212293
39.90 LEI
Pe scurt
Jocul Creeaza povesti cu Ema si Eric: Aventuri in oras include 50 de cartonase cu ilustratii si 10 idei de jocuri practice. Foloseste aceste jetoane pentru a permite copilului tau sa-si exerseze spiritul de observatie, creativitatea, vocabularul, discursul, umorul si inteligenta emotionala. Pentru inceput trebuie studiate bine cartonasele si gasite elementele comune si distinctive. Apoi urmareste instructiunile si incearca sa creezi o poveste punand unele dupa altele cartonasele alese. Eroii principali, Ema si Eric, invita copiii la un un joc provocator si creativ pentru a le descoperii aventurile din oras.
Mai multe informații
EdituraDidactica Publishing House
Ediția cărții I
ISBN 594-849-500-384-5
Tip copertă Brosata
Data apariției 2022
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsCreeaza povesti cu Ema si Eric: Aventuri in oras
Rating-ul tău
Jocul Creeaza povesti cu Ema si Eric: Aventuri in oras include 50 de cartonase cu ilustratii si 10 idei de jocuri practice. Foloseste aceste jetoane pentru a permite copilului tau sa-si exerseze spiritul de observatie, creativitatea, vocabularul, discursul, umorul si inteligenta emotionala. Pentru inceput trebuie studiate bine cartonasele si gasite elementele comune si distinctive. Apoi urmareste instructiunile si incearca sa creezi o poveste punand unele dupa altele cartonasele alese.
 
Eroii principali, Ema si Eric, invita copiii la un un joc provocator si creativ pentru a le descoperii aventurile din oras.