Creierele geniale ale lui Kay

în stoc
SKU
a264223
39.00 LEI
Pe scurt
O sută de miliarde de oameni au trăit până acum pe Pământ. Din păcate, cartea asta ar fi fost mult prea grea dacă v-aș fi povestit despre toți, așa că am ales să vă vorbesc doar despre ZECE DINTRE EI. Dar nu sunt oricare zece, ci unii care au schimbat lumea pentru totdeauna. De exemplu, Ada Lovelace, care a inventat programarea acum două sute de ani. (Și căreia i s-a interzis să intre în biblioteci.) Sau Thomas Edison, care a inventat camera de filmat, becul și modul în care putem să înregistrăm muzică. (Și care a mers la școală doar până la 12 ani.)
Mai multe informații
EdituraPublica
Colecție Youngster
ISBN 9786067225761
Traducător Florin Tudose
Număr de pagini 112
Formatul cărţii 11 x 18 cm
Tip copertă Brosata
Data apariției 2023
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsCreierele geniale ale lui Kay
Rating-ul tău

O sută de miliarde de oameni au trăit până acum pe Pământ. Din păcate, cartea asta ar fi fost mult prea grea dacă v-aș fi povestit despre toți, așa că am ales să vă vorbesc doar despre ZECE DINTRE EI. Dar nu sunt oricare zece, ci unii care au schimbat lumea pentru totdeauna.

De exemplu, Ada Lovelace, care a inventat programarea acum două sute de ani. (Și căreia i s-a interzis să intre în biblioteci.)

Sau Thomas Edison, care a inventat camera de filmat, becul și modul în care putem să înregistrăm muzică. (Și care a mers la școală doar până la 12 ani.)

Ori Amelia Earhart, prima femeie care a pilotat un avion peste un ocean imens. (Deși pe vremea ei nu puteai urmări un film în timpul zborului. Plictisitor…)

Conținând 4 523 825 de informații (OK, s-ar putea să fi scos din burtă numărul ăsta), această celebrare amuzantă a zece dintre cele mai ingenioase genii a fost scrisă special pentru Ziua Internațională a Cărții 2023 de Adam Kay și Henry Paker, doi autori care au dărâmat toate recordurile cu cărțile lor, asta și asta.