Creionul profesorului Plumb: Alarma, mumii!

în stoc
SKU
a232545
36.00 LEI
Pe scurt
Creionul profesorului Plumb este magic: cine scrie cu el călătorește în alte lumi. Când Andra și Andi găsesc un creion, nu-și închipuie o secundă ce aventură îi așteaptă. Asta până când creionul începe să deseneze singur pe hârtie! Deodată, camera este măturată de un vânt puternic, ce îi duce pe cei doi prieteni și motanul lor direct în deșert. Motanul poate, dintr-odată, să vorbească, exact ca mumia Nufacnimic, care are urgent nevoie de ajutor.
Mai multe informații
EdituraDidactica Publishing House
ISBN 5948495005559
Traducător Lorina Chitan
Număr de pagini 88
Formatul cărţii 15.5 x 21 cm
Tip copertă Cartonata
Data apariției 2021
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsCreionul profesorului Plumb: Alarma, mumii!
Rating-ul tău

Creionul profesorului Plumb este magic: cine scrie cu el călătorește în alte lumi.

Când Andra și Andi găsesc un creion, nu-și închipuie o secundă ce aventură îi așteaptă. Asta până când creionul începe să deseneze singur pe hârtie! Deodată, camera este măturată de un vânt puternic, ce îi duce pe cei doi prieteni și motanul lor direct în deșert. Motanul poate, dintr-odată, să vorbească, exact ca mumia Nufacnimic, care are urgent nevoie de ajutor.

Nina Hundertschnee a crescut printre cărți și creioane. Încă de când era mică, pentru ea nu exista nimic mai frumos decât să citească, să scrie și să deseneze. Și, precum Andra, Andi și Caruso, cel mai mult îi plăcea să se învârtă prin alte lumi! Pentru că i-ar fi plăcut mult să călătorească în Egiptul Antic, și-a scos creionul și a scris povestea profesorului Plumb.