Crezul meu

în stoc
SKU
a260064
75.00 LEI
Pe scurt
O serie de eseuri ordonate alfabetic despre pasiunile și idealurile unuia dintre cei mai mari scriitori ai Mexicului. O confesiune magistrală aflată la granița dintre intimitatea unui jurnal și densitatea unei autobiografii, Crezul lui Fuentes ne poartă pe urmele artei și istoriei până la cele mai importante evenimente care i-au conturat lumea și pasiunile. O carte multifațetată, în care autorul mexican construiește o hartă trasată din gânduri și amintiri, alternând teme precum iubirea și prietenia cu pasaje despre Buñuel, Faulkner și Wittgenstein.
Mai multe informații
EdituraCurtea Veche
Colecție Byblos
Ediția cărții a II-a
ISBN 9786064414588
Traducător Simona Sora
Număr de pagini 432
Formatul cărţii 14 x 21 cm
Tip copertă Brosata
Data apariției 2023
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsCrezul meu
Rating-ul tău

O confesiune magistrală aflată la granița dintre intimitatea unui jurnal și densitatea unei autobiografii, Crezul lui Fuentes ne poartă pe urmele artei și istoriei până la cele mai importante evenimente care i-au conturat lumea și pasiunile. O carte multifațetată, în care autorul mexican construiește o hartă trasată din gânduri și amintiri, alternând teme precum iubirea și prietenia cu pasaje despre Buñuel, Faulkner și Wittgenstein.

Alături de comentariile incisive despre politica și cutumele societății latinoamericane, regăsim fragmente eclatante despre coliziunea dintre două lumi, precum și dezvăluiri intime despre nașterea propriilor copii, relația cu Dumnezeu și cu moartea. Un volum din care transpare pasiunea și care surprinde claritatea și inteligența unui scriitor care, potrivit lui Gabriel García Márquez, a crezut mereu în „destinul profetic al literaturii“.