Crochetele de pește pot să înoate?

în stoc
SKU
a227202
37.00 LEI
Pe scurt

Alex Donovici (n. 30 iulie 1975) a absolvit, în 1994, liceul de matematică-fizică „Traian” din Deva. A urmat cursurile Facultății de Litere Filosofie și Istorie a Universității de Vest – Timiștoara, secția Jurnalistică-Engleză. La finalizarea lor, în august 1998, a fost angajat la Pro TV Deva ca reporter, fiind detașat în septembrie 2000 la București, unde lucrează și acum ca Head of the News Desk. Prima carte publicată, Țup, IMPOSIBIL e doar un cuvânt, a apărut în mai 2018. Au urmat Țup, Salvatoarea Iernii, O iarnă de povești (coautor), Țup și Pădurea Încremenită, Țup, nu ai nevoie de aripi ca să poți zbura, Întâmplări Vindecătoare (coautor), Comoara lui Ben și Ale și sufletul cărților.

Alex Donovici este, înainte de orice, tatăl Alexandrei, o fetiță frumoasă și tare isteață. Apoi, este soțul Cristinei Donovici, iar împreună au pus bazele proiectului Poveștile Cristinei, un site cu povești audio, scrise de ei, pentru fetița lor.

Există copaci în care cresc cartofi? Crochetele de peşte înoată în mare? Legumele se recoltează de la supermarket?
Andreea şi Matei sunt curioşi – în curând, la grădiniţă vor sărbători Ziua Recunoştinţei. Aşa că vor să ştie de unde vine laptele, cum se fac pastele şi ursuleţii gumaţi sau cum se obţine mierea şi sucul de mere.

Mai multe informații
EdituraUnivers
Colecție Unicorn
Ediția cărții 1
ISBN 9789733413387
Traducător Gabriel Tudor
Număr de pagini 32
Formatul cărţii 21.5 x 25.5 cm
Tip copertă cartonata
Data apariției 2021
height 0
Nou Nou
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsCrochetele de pește pot să înoate?
Rating-ul tău