Cronicile Casterilor: A 16-a lună

Epuizat din stoc
SKU
C210160
50.77 LEI
Pe scurt

Adaptare a romanului best-seller omonim de Kami Garcia şi Margaret Stohl, Cronicile Casterilor: A 16-a Lună relatează povestea fantastică de iubire dintre Ethan (Alden Ehrenreich) şi Lena (Alice Englert).

Ethan Wate este un tanar care detestă faptul că locuieşte în orăşelul Gatlin din Carolina de Sud fiindcă aici nu se întâmplă niciodată vreun eveniment ieşit din comun şi abia aşteaptă să se scape de sub tutela părinţilor şi să plece cât mai departe.

Visurile băiatului sunt bântuite de imaginea unei fete frumoase pe care Ethan nu a întâlnit-o niciodată, iar atunci când Lena Duchaness, o fată de 16 ani care aspiră la o viaţă normală fiindcă este victima unui blestem ce îi loveşte familia de mai multe generaţii, se mută înapoi în Gatlin, protagonistul se trezeşte implicat în aventuri mai spectaculoase şi mai periculoase decât ar fi îndrăznit să spere.

În vreme ce Lena se străduieşte să mascheze faptul că ea însăşi este înzestrată cu puteri supranaturale, Ethan dezgroapă secrete întunecate despre familiile amândurora, depre istoria lor şi despre oraşul lor, dorind să înţeleagă motivul pentru care se simte atât de atras de această fată şi să explice strania conexiune dintre ei.

Mai multe informații
Discuri 1
Durata totală 124 min
An apariţie film 2013
Regizor Richard LaGravenese
Actorii principali Alice Englert, Emma Thompson, Jeremy Irons
Tip Original
Limba engleză, cehă, maghiară
Subtitrat în română, cehă, maghiară
Aspect ratio 16:09:00
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsCronicile Casterilor: A 16-a lună
Rating-ul tău