Cu ariciul la intepat

în stoc
SKU
a248962
48.00 LEI
Pe scurt
Lupii Colt Galben si Figaro se tot cearta cum sa-l imparta pe ariciul Septilici, iar planul lor genial e mai intai sa-l adoarma! Lupii Colt Galben si Figaro se tot cearta cum sa-l imparta pe ariciul Septilici, caruia spera sa-i tunda tepii ca sa-l poata manca. Numai ca ar trebui sa-l adoarma pe arici, care nu sta nicicum linistit la tuns! Insa, ghinion, Septilici sufera de insomnie, iar Colt Galben il sfatuieste sa numere oi ca sa-i vina somnul! Fireste, planul da gres, pentru ca lupul este cel care adoarme. Si-atunci, lui Colt Galben ii vine in minte un plan genial: "Sfanta Intelepciune".
Mai multe informații
EdituraUnivers
Colecție Unicorn
Ediția cărții I
ISBN 978-973-341-436-0
Număr de pagini 30
Formatul cărţii 22.5 x 29 cm
Tip copertă Cartonata
Data apariției 2022
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsCu ariciul la intepat
Rating-ul tău
Lupii Colt Galben si Figaro se tot cearta cum sa-l imparta pe ariciul Septilici, iar planul lor genial e mai intai sa-l adoarma!
 
Lupii Colt Galben si Figaro se tot cearta cum sa-l imparta pe ariciul Septilici, caruia spera sa-i tunda tepii ca sa-l poata manca. Numai ca ar trebui sa-l adoarma pe arici, care nu sta nicicum linistit la tuns! Insa, ghinion, Septilici sufera de insomnie, iar Colt Galben il sfatuieste sa numere oi ca sa-i vina somnul! Fireste, planul da gres, pentru ca lupul este cel care adoarme. Si-atunci, lui Colt Galben ii vine in minte un plan genial: "Sfanta Intelepciune".