Cu Ilie prin galaxie. Carte de astronomie

în stoc
SKU
a259078
79.91 LEI
Pe scurt
Lucrarea ,,Cu ILIE prin galaxie. Carte de astronomie" se dorește a fi un ghid pentru cei care vor explora în viitorul nu prea îndepărtat Luna, Marte sau alte corpuri cerești, precum și pentru cei care vor doar să înțeleagă mai bine Universul din care facem cu toții parte. Copiii vor descoperi, alături de Ilie (viitor cosmonaut) și Matilda (contemporană cu Iuri Gagarin, expertă în zboruri), diverse informații și curiozități despre Pământ și Soare, despre sateliți naturali și artificiali, despre constelații și comete, despre rachete și stații spațiale, despre cum putem ajunge pe alte planete și ce vom găsi acolo. Despre spațiu, ultima frontieră!
Mai multe informații
EdituraCorint
Colecție Corint Educational
ISBN 9786060882824
Număr de pagini 104
Formatul cărţii 22 x 27 cm
Tip copertă Cartonata
Data apariției 2023
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsCu Ilie prin galaxie. Carte de astronomie
Rating-ul tău

Lucrarea Cu ILIE prin galaxie. Carte de astronomie se dorește a fi un ghid pentru cei care vor explora în viitorul nu prea îndepărtat Luna, Marte sau alte corpuri cerești, precum și pentru cei care vor doar să înțeleagă mai bine Universul din care facem cu toții parte. Copiii vor descoperi, alături de Ilie (viitor cosmonaut) și Matilda (contemporană cu Iuri Gagarin, expertă în zboruri), diverse informații și curiozități despre Pământ și Soare, despre sateliți naturali și artificiali, despre constelații și comete, despre rachete și stații spațiale, despre cum putem ajunge pe alte planete și ce vom găsi acolo. Despre spațiu, ultima frontieră!

Mai mult decât o carte de astronomie, lucrarea se constituie într-o colecție de scurte lecții necesare copiilor curioși, viitorilor oameni de știință sau chiar viitorilor exploratori ai spațiului.

Lucrarea urmărește îndeaproape și conținuturile programei școlare elaborate de Ministerul Educației în parteneriat cu Agenția Spațială Română (ROSA), ca urmare se poate utiliza ca „manual” pentru disciplina opțională Start în aventura cunoașterii Universului, care se adresează elevilor din ciclul primar.