Cu mătuşa prin România (conţine DVD)

Epuizat din stoc
SKU
C200417
80.82 LEI
Pe scurt
Cu mătuşa prin România spune povestea unei călătorii aşteptate de 44 de ani, de când celebra mătuşă a artistului a plecat din ţară în America. O călătorie prin România, cu aparatul foto în mână, gata să surpindă locuri frumoase, mâncăruri grozave şi momente amuzante din două perspective: a lui Alexandru Andrieş şi a simpaticei mătuşi venite din Key Biscayne să revadă ţara în care a crescut.
Relatarea nepotului este transcrisă în album, iar a mătuşii este imprimată pe DVD-ul bonus care însoţeşte cartea. Călătoria a durat două săptămâni în septembrie 2011 şi a urmat traseul Cozia - Sibiu - Păltiniş - Alba Iulia - Deva - Timişoara - Arad - Oradea - Cluj - Zalău - Baia Mare - Maramureş - Bucovina - Suceava - Iaşi - Sighişoara - Braşov. Despre întâmplările, locurile şi oamenii întâlniţi pe drum, Andrieş şi mătuşa povestesc cu relaxare, naturaleţe şi umor. Nimic nu este forţat, nimic nu e înfrumuseţat: vedem o Românie pe care o recunoaştem şi de care ni se face dor. Pentru că în plină modă a concediilor făcute în străinătate, cartea ne aminteşte de locurile din ţară pe care am tot amânat să le (re)vizităm. Acum e mai uşor să organizăm excursia perfectă prin România: Andrieş şi mătuşa sa ne-au făcut deja traseul.

O carte cu-adevărat frumoasă, de făcut cadou, de luat în vacanţă sau de ţinut pe noptieră, „Cu mătuşa prin România” face mai multe pentru brandingul de ţară decât o campanie întreagă de comunicare.
Mai multe informații
EdituraVellant
Ediția cărții I
ISBN 978-973-1984-82-7
Număr de pagini 276
Formatul cărţii 17,5 x 17,5 cm
Tip copertă Editie cartonata
Data apariției 2012
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsCu mătuşa prin România (conţine DVD)
Rating-ul tău