Cultiva-ti latura spirituala!

în stoc
SKU
a236429
34.00 LEI
Pe scurt
Cultiva-ti latura spirituala! 50 de exercitii practice pentru un nivel ridicat de constiinta Prin introspectie, vointa, intentie, ganduri, respiratie si ritm de viata, iti influentezi constant modul de a fi si starea de spirit. Esti creatorul vietii de zi cu zi, al intalnirilor pe care le ai, dar si al sincronicitatilor, acele renumite coincidente care nu exista si pe care tu ti le construiesti, de fapt, prin deciziile pe care le iei. Cu fiecare pas pe care il faci, iti cladesti prezentul. Este o responsabilitate sacra, dincolo de orice sistem de convingeri.
Mai multe informații
EdituraPhilobia
Colecție Exercitii
ISBN 978-606-970-752-4
Traducător Dorina Oprea
Număr de pagini 104
Formatul cărţii 13 x 20 cm
Tip copertă Brosata
Data apariției 2022
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsCultiva-ti latura spirituala!
Rating-ul tău

Cultiva-ti latura spirituala! 50 de exercitii practice pentru un nivel ridicat de constiinta

Prin introspectie, vointa, intentie, ganduri, respiratie si ritm de viata, iti influentezi constant modul de a fi si starea de spirit. Esti creatorul vietii de zi cu zi, al intalnirilor pe care le ai, dar si al sincronicitatilor, acele renumite coincidente care nu exista si pe care tu ti le construiesti, de fapt, prin deciziile pe care le iei. Cu fiecare pas pe care il faci, iti cladesti prezentul. Este o responsabilitate sacra, dincolo de orice sistem de convingeri.
 
Exercitiile propuse de Gilles Diederichs sunt concepute astfel incat sa iti schimbi modul de a te raporta la tot ceea ce ne inconjoara. Vei invata sa iti dezvolti acea parte din tine care are realmente nevoie de o evolutie profunda, apropiindu-te din ce in ce mai mult de latura ta spirituala. Exercitiile de respiratie iti vor ajuta mintea si corpul sa functioneze mai bine, iar vizualizarile vor duce la amplificarea constiintei, impingand spiritul sa lucreze in zone mai putin obisnuite si sa intre in conexiune cu natura, cu intregul Univers.