Cum a salvat Stella ferma

în stoc
SKU
C213956
52.98 LEI
Pe scurt

Cum a salvat Stella ferma are la baza peste un deceniu de cercetari. Povestea este un compozit ce include zeci de initiative in domeniul inovatiei, pe care le-am urmarit in organizatii consacrate. In programele pilot, la care au luat parte primii nostri cititori, cativa participanti ne-au marturisit ca in sinea lor credeau ca scrierea noastra fusese inspirata de povestile din propriile companii. Asa ne-am dat seama ca Stella avea efectul scontat. (VIJAY GOVINDARAJAN)

Govindarajan si Trimble au reusit inimaginabilul - sa dezvolte un studiu de caz care provoaca, iti da in mod serios de gandit, fiind totodata si o adevarata delectare. (Dolph Johnson, Hasbro)

Aceasta parabola minunata, bogata in observatii patrunzatoare cu privire la ceea ce presupune implementarea inovatiei, a avut deja un enorm impact in cadrul programelor de dezvoltare a liderilor GE și asupra proiectelor inovatoare. (Stephen Liguori, General Electric) 

Cum a salvat Stella ferma este un instrument foarte util in lansarea unor provocari cheie in administrarea si executia initiativelor in domeniul inovatiei. (James Euchner, The Goodyear Tire & Rubber Company )

Este o carte excelenta, usor de citit, si asemenea fabulelor lui Esop, ajuta managementul companiilor care isi doresc inovatia si lansarea de produse noi, inovative, la intelegerea proceselor ce trebuie definite in firma. E o carte pe care mi-as fi dorit s-o fi citit mai repede si care va fi lectura obligatorie pentru orice angajat AROBS. (Voicu Oprean, Fondator și Președinte AROBS Transilvania Software)

Mai multe informații
EdituraPublica
Ediția cărții I
ISBN 978-606-8360-57-7
Traducător Mihaela Sofonea
Număr de pagini 168
Formatul cărţii 14,5 x 20,5 cm
Tip copertă brosata
Data apariției 2013
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsCum a salvat Stella ferma
Rating-ul tău