Cum ne putem schimba. Arta de a ajunge din punctul in care ne aflam in punctul in care am vrea sa fim

în stoc
SKU
a251458
49.00 LEI
Pe scurt
Pornind de la cercetarile autoarei si ale colaboratorilor ei stiintifici, cartea ofera metode pentru identificarea si depasirea celor mai comune bariere in calea schimbarii, cum ar fi impulsivitatea, tergiversarea, lenea sau uitarea. Prin intermediul unor studii de caz si prin povestiri antrenante, vei afla: - de ce este atat de important momentul in care alegi sa faci o schimbare; - cum sa transformi tentatia si inertia in avantaje; - ca oferirea de sfaturi, chiar daca e vorba de ceva incomod pentru tine, te poate ajuta sa realizezi mai mult
Mai multe informații
EdituraLifestyle
ISBN 978-606-789-357-1
Traducător Mirela Mircea
Număr de pagini 288
Formatul cărţii 13 x 20.5 cm
Tip copertă Brosata
Data apariției 2022
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsCum ne putem schimba. Arta de a ajunge din punctul in care ne aflam in punctul in care am vrea sa fim
Rating-ul tău
Pornind de la cercetarile autoarei si ale colaboratorilor ei stiintifici, cartea ofera metode pentru identificarea si depasirea celor mai comune bariere in calea schimbarii, cum ar fi impulsivitatea, tergiversarea, lenea sau uitarea. Prin intermediul unor studii de caz si prin povestiri antrenante, vei afla:
- de ce este atat de important momentul in care alegi sa faci o schimbare;
- cum sa transformi tentatia si inertia in avantaje;
- ca oferirea de sfaturi, chiar daca e vorba de ceva incomod pentru tine, te poate ajuta sa realizezi mai mult.
 
Fie ca esti manager, coach sau profesor care doreste sa ii ajute pe altii sa se schimbe, ori te straduiesti sa obtii o schimbare in viata ta, aceasta carte iti ofera un plan valoros, bazat pe cercetari stiintifice, pentru a-ti realiza obiectivele si a face schimbari care sa dureze toata viata.
 
Katy Milkman si-a dedicat cariera de profesor universitar studierii schimbarii comportamentului. Inginer de formatie, ea abordeaza fiecare dificultate ca pe o problema care trebuie rezolvata. Astfel, ea considera ca, pentru a obtine schimbari durabile, esential este nu sa-ti stabilesti obiective din ce in ce mai indraznete sau sa-ti intaresti obiceiurile bune, ci sa-ti alegi cea mai buna strategie. Este profesoara la colegiul Wharton School al Universitatii Pennsylvania si prezentatoare a popularului podcast de economie comportamentala Choiceology. Cercetatoare distinsa cu numeroase premii, autoarea scrie frecvent articole pe teme de stiinte comportamentale pentru publicatii importante, precum Washington Post, New York Times, Economist, USA Today si Scientific American. Katy locuieste cu sotul si fiul ei in Philadelphia.