Cum să ai încredere în tine. Învinge-ți anxietatea și obține ceea ce îți dorești

în stoc
SKU
a226943
34.95 LEI
Pe scurt

Dr. Barbara Markway este un psiholog cu aproape 30 de ani de experienţă. A apărut în emisiunile de televiziune Good Morning America şi Today Show şi în documentarul PBS Afraid of People. Semnează articole în numeroase publicaţii, printre care New York TimesChicago TribuneWashington PostAmerican HealthBusiness Insider, şi scrie pe un blog găzduit de site-ul Psychology Today

 

Celia Ampel semnează articole pentru publicaţii precum Miami HeraldSouth Florida Business Journal şi Daily Business Review.

Include exerciții și teste bazate pe cercetări științifice recente

În tot ceea ce întreprindem avem nevoie de încredere în noi înșine, fie că este vorba de a invita pe cineva în oraș, a cere o mărire de salariu, a vorbi în fața unui public, a învăța să cântăm la vioară sau pur și simplu a cere ajutor. De multe ori ne este prea frică de respingere sau de ridicol, dar în felul acesta putem irosi oportunități, nu îndrăznim să ne îndeplinim anumite visuri sau pierdem experiențe valoroase. Autoarele ne arată cum să reușim, pas cu pas, prin exerciții, teste și strategii bazate pe cercetări științifice recente, să ne creștem stima de sine și să credem în noi, pentru a ne atinge obiectivele. Depășindu-ne teama și lipsa de încredere, ne vom reduce la tăcere criticul interior, astfel încât să realizăm cu adevărat lucrurile pe care dorim să le facem.

Mai multe informații
EdituraPolirom
Colecție Hexagon
ISBN 9789734685981
Traducător Sabrina Florescu
Număr de pagini 200
Formatul cărţii 13 x 20 cm
Tip copertă brosata
Data apariției 2021
height 0
Nou Nou
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsCum să ai încredere în tine. Învinge-ți anxietatea și obține ceea ce îți dorești
Rating-ul tău