Cum sa dezvolti o memorie de geniu saptamana cu saptamana

în stoc
SKU
a222954
Preț special 24.00 LEI Preț standard 32.00 LEI

Cum să dezvolți o memorie de geniu săptămână cu săptămână conține 50 de modalități dovedite prin care să vă îmbunătățiți memoria. Urmați paşii din această carte pentru a avea o memorie mai bună!

De opt ori campion mondial la memorie, Dominic O’Brien vă oferă cursul său complet de îmbunătăţire a memoriei – conducându-vă pas cu pas printr-un ingenios program de îmbunătăţire a abilităţilor. Dominic împărtăşeşte toate tehnicile sale încercate şi testate pe care şi-a construit performanţele de campion. Cursul este în concordanţă cu înţelegerea expertă a lui Dominic despre modul în care creierul răspunde la antrenamentul de bază în memorare şi este organizat în 50 de paşi, unde veți găsi strategii şi sfaturi despre cum să vă extindeți capacităţile mentale într-un ritm realist, dar impresionant.

Cum să dezvolţi o memorie de geniu săptămână cu săptămână doreşte să vă dezvolte puterea memoriei, arătându-vă aceste tehnici simple în capitole de dimensiuni reduse. Nu sunteți niciodată prea tineri, nici prea bătrâni pentru a dobândi aceste abilităţi. Dacă sunteti nou-veniți în domeniul antrenării memoriei, atunci veți fi uimiți de cât de uşor puteți învăţa aceste metode şi de cât de repede le puteți folosi.

Pentru a profita la maximum de această carte, autorul recomandă să efectuați exerciţiile şi testele care sunt cuprinse în majoritatea etapelor. Puteți repeta exerciţiile şi testele de câte ori doriți: memoria este o facultate care este întotdeauna îmbunătăţită prin exerciţiu. Exerciţiile şi testele nu doar că vă vor ajuta să memorați anumite tipuri de informaţie, ci vă vor îmbunătăți memoria în general.

DESPRE AUTORI:

Dominic O’Brien este renumit pentru recordurile sale de memorie. A câştigat de opt ori Campionatul Mondial de Memorie, deţine o serie de recorduri mondiale şi a fost numit Creierul Anului în 1994 şi Mare Maestru al Memoriei de către Brain Trust din Marea Britanie. Este preşedinte al World Memory Sports Council.

Mai multe informații
EdituraDidactica Publishing House
ISBN 5948495004989
Număr de pagini 172
Formatul cărţii 13 x 20 cm
Tip copertă brosata
Data apariției 2021
height 0
Nou Nou
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsCum sa dezvolti o memorie de geniu saptamana cu saptamana
Rating-ul tău