Cum sa faci doar ce conteaza cu adevarat

în stoc
SKU
a249498
52,00 LEI
Pe scurt
Cum sa faci doar ce conteaza cu adevarat - Incepe cu viziunea, actioneaza dupa un plan, prioritizeaza-ti timpul In studiul nostru desfasurat pe 1.260 de manageri si directori din peste 108 de organizatii diferite, 68% dintre acestia au declarat ca provocarea cea mai mare a lor este prioritizarea timpului. De altfel, 80% dintre cei intervievati nu aveau un proces pentru planificare sau pentru a se asigura ca se concentreaza pe ceea ce conteaza cu adevarat. In aceasta carte afli cum trei obiceiuri te vor ajuta sa te concentrezi pe lucrurile care conteaza cel mai mult pentru tine si cum sa iti cresti semnificativ performanta si productivitatea cu cel putin 30-50%.
Mai multe informații
EdituraDidactica Publishing House
Ediția cărții I
ISBN 594-849-500-743-0
Traducător Ioana Fotescu
Număr de pagini 224
Formatul cărţii 15 x 20 cm
Tip copertă Brosata
Data apariției 2022
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsCum sa faci doar ce conteaza cu adevarat
Rating-ul tău

Cum sa faci doar ce conteaza cu adevarat - Incepe cu viziunea, actioneaza dupa un plan, prioritizeaza-ti timpul

In studiul nostru desfasurat pe 1.260 de manageri si directori din peste 108 de organizatii diferite, 68% dintre acestia au declarat ca provocarea cea mai mare a lor este prioritizarea timpului. De altfel, 80% dintre cei intervievati nu aveau un proces pentru planificare sau pentru a se asigura ca se concentreaza pe ceea ce conteaza cu adevarat. In aceasta carte afli cum trei obiceiuri te vor ajuta sa te concentrezi pe lucrurile care conteaza cel mai mult pentru tine si cum sa iti cresti semnificativ performanta si productivitatea cu cel putin 30-50%.

Acest lucru se traduce in abilitati de leadership mai bune, cresterea vanzarilor, profitabilitate mai mare, si o mai buna cultura organizationala.

Pe plan personal, inseamna o viata mai echilibrata, cu mai putin stres, relatii mai bune, o stare de sanatate mai buna, o situatie financiara imbunatatita si o concentrare constanta pe prioritati.