Cum sa imbatranesti frumos

Epuizat din stoc
SKU
a112295
29.30 LEI
Pe scurt

Scriitoare, sociolog si jurnalist, Anne Karpf este autoare a trei carti: The War After, binecunoscuta The Human Voice si cea mai recenta lucrare a sa, Cum sa imbatranesti frumos. Lector pentru Professional Writing and Cultural Inquiry la Metropolitan University, Londra, in prezent Anne Karpf, documenteaza si prezinta doua emisiuni pe BBC Radio 4.

Una dintre cele mai pregnante temeri ale societatatii contemporane este imbatranirea. Inaintarea in varsta este privita din tot mai mult ca o problema, ceva ce trebuie evitat activ in speranta ca, poate intr-un viitor apropiat, medicina moderna ii va gasi un antidot.


Anne Karpf ne indeamna sa schimbam perspectiva. Studiind felul in care notiunea noastra asupra imbatranirii este determinata istoric si definita cultural, apeleaza la studii de caz pentru a sugera ca procesul de imbatranire este un process activ de explorare si dezvoltare emotionala. Astfel, daca am privi inaintarea in varsta ca pe o parte inevitabila a conditiei umane, am descoperi ca marea provocare a imbatranirii este pur si simplu provocarea de a trai.

Mai multe informații
EdituraVellant
Colecție The School of Life
ISBN 9786068642116
Număr de pagini 164
Formatul cărţii 13x18
Tip copertă brosata
Data apariției 2015
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsCum sa imbatranesti frumos
Rating-ul tău