Cum să-l ții la respect pe psihopatul de alături. Învață să te protejezi de manipulatorii nemiloși

în stoc
SKU
a218202
39.00 LEI
Pe scurt

Martha Stout este psiholog clinician şi a predat la Harvard Medical School timp de peste douăzeci şi cinci de ani. Specializată în psihologia traumei, a fost publicată la Trei cu volumul de succes Psihopatul de alături. Cum să-l recunoști și să te aperi de el (2010).

Când ajungi să te judeci cu ex-partenerul violent și manipulator pentru custodia copiilor, când un coleg de serviciu vrea să te facă să crezi că ți-ai pierdut mințile sau când un politician șarmant devine deodată distructiv și abuziv, e semn că ai de-a face cu un psihopat. Ideal este, desigur, să eviți pur și simplu astfel de persoane. Dar ce faci când ești, totuși, nevoit să te confunți cu un astfel de personaj lipsit de orice empatie sau simț moral? Autoarea, psiholog cu experiență și fost profesor la Harvard, creionează un complex portret al psihopatului, oferind diverse căi pentru a scăpa de sub influența acestuia.

Mai multe informații
EdituraTrei
Colecție Psihologie practica
ISBN 9786064008091
Traducător Mihaela Olinescu
Număr de pagini 248
Formatul cărţii 13 x 20 cm
Tip copertă brosata
Data apariției 2021
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsCum să-l ții la respect pe psihopatul de alături. Învață să te protejezi de manipulatorii nemiloși
Rating-ul tău