Cum sa le spun...

în stoc
SKU
a113161
39.00 LEI
Pe scurt

Autorul cartii ne invata cum sa ne pozitionam pe aceeasi lungime de unda cu interlocutorul nostru, in functie de tipul lui de personalitate: Perseverent, Ganditor, Imaginator, Promotor, Rebel sau Empatic. In acest mod, vom capata trei informatii esentiale: despre sursele motivarii lui, despre modul de comunicare preferat si modalitatile sale de a gestiona stresul. Modelul Process Communication a fost realizat de catre psihologul american Taibi Kahler, pentru NASA. Gerard Collignon, colaboratorul sau apropiat, il preia si il explica in aceasta carte pentru publicul larg, oferind un ajutor esential oricui isi doreste imbunatatirea abilitatilor de comunicare.


 

Cum sa ma port cu ceilalti la locul de munca (fie ca sunt director sau subordonat), sau, in viata privata, cu rudele mele sau cu prietenii?


Cum sa le inteleg reactiile si sa ii fac sa-mi inteleaga corect mesajele? Cum sa ma adresez lor si cum sa ma comport, astfel incat comunicarea dintre noi sa fie optima? Cu totii ne punem zi de zi astfel de intrebari.

Mai multe informații
EdituraTrei
Colecție Psihologie practica
ISBN 978-973-707-951-0
Traducător Felicia Moga, Ciprian Moga
Număr de pagini 320
Formatul cărţii 130x200
Tip copertă brosata
Data apariției 2015
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsCum sa le spun...
Rating-ul tău