Cum să le vorbim copiilor când nu vor să asculte

în stoc
SKU
a264277
73.00 LEI
Pe scurt
Combinând povești relevante ale unor părinți și profesori cu ilustrații haioase și exerciții, cartea oferă soluții concrete la greutățile pe care le întâmpină orice părinte sau pedagog. Orice persoană implicată în creșterea și educarea copiilor s-a confruntat cu situații în care, pe moment, fie a rămas fără cuvinte, fie a reacționat cu strigăte și amenințări. Ni se întâmplă adesea să le vorbim copiilor explicându-le de ce le cerem un anumit lucru și ei pur și simplu să nu ne asculte. Ce e de făcut?
Mai multe informații
EdituraCurtea Veche
ISBN 9786064415356
Traducător Oana Pascu
Număr de pagini 448
Formatul cărţii 13 x 20 cm
Tip copertă Brosata
Data apariției 2023
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsCum să le vorbim copiilor când nu vor să asculte
Rating-ul tău

Orice persoană implicată în creșterea și educarea copiilor s-a confruntat cu situații în care, pe moment, fie a rămas fără cuvinte, fie a reacționat cu strigăte și amenințări. Ni se întâmplă adesea să le vorbim copiilor explicându-le de ce le cerem un anumit lucru și ei pur și simplu să nu ne asculte. Ce e de făcut?

Joanna Faber și Julie King au ales o serie de strategii de comunicare pe care le-au testat și le-au adaptat la unele dintre cele mai dificile momente ale copilăriei, de la veșnicele întârzieri la școală până la certurile dintre frați și colegi, de la mizeria lăsată prin casă până la utilizarea tehnologiei, de la schimbarea locuinței în caz de divorț până la discuțiile delicate, precum cele despre sexualitate.

Fă-ţi loc în bibliotecă sau pe masa din bucătărie! Aceasta este cartea la care vei apela atunci când te vei întreba: „Ce să spun acum?“ Te va face să râzi, te va învăţa multe și te va ajuta să schimbi situaţia familiei tale de la conflict la cooperare.

Adele Faber