Cum să ne apărăm singuri

în stoc
SKU
a266872
13.00 LEI
Pe scurt
Cum sa ne aparam singuri. Strategii de lupta neinarmata care dau rezultate este o carte ce exploreaza metode de autoaparare fara a folosi arme. Cartea se concentreaza pe tehnici si strategii de lupta care pot fi folosite in situatii de pericol, oferind cititorului cunostintele necesare pentru a se apara in mod eficient. Autorul, Martin J. Dougherty, este un expert recunoscut in domeniul apararii personale si a artelor martiale, iar cartea sa este destinata atat incepatorilor, cat si celor avansati in practica autoapararii. Continutul detaliaza diverse tehnici de lupta neinarmata, oferind sfaturi practice si exemple reale care ilustreaza aplicabilitatea acestora in situatii de viata reala.
Mai multe informații
EdituraM.A.S.T
ISBN 9786066491655
Traducător Ligia Sendrea
Număr de pagini 48
Formatul cărţii 16,5 x 23,5 cm
Tip copertă broșată
Data apariției 2023
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsCum să ne apărăm singuri
Rating-ul tău
Cum sa ne aparam singuri. Strategii de lupta neinarmata care dau rezultate este o carte ce exploreaza metode de autoaparare fara a folosi arme. Cartea se concentreaza pe tehnici si strategii de lupta care pot fi folosite in situatii de pericol, oferind cititorului cunostintele necesare pentru a se apara in mod eficient.
 
Autorul, Martin J. Dougherty, este un expert recunoscut in domeniul apararii personale si a artelor martiale, iar cartea sa este destinata atat incepatorilor, cat si celor avansati in practica autoapararii.
 
Continutul detaliaza diverse tehnici de lupta neinarmata, oferind sfaturi practice si exemple reale care ilustreaza aplicabilitatea acestora in situatii de viata reala.