Cum sa ne comportam cu copiii in functie de temperamentul lor?

Epuizat din stoc
SKU
a119230
13.16 LEI
Pe scurt

Aceasta carte va ofera posibilitatea gasirii unei cai eficiente de comunicare cu copilul dumneavoastra, bazata pe cunoasterea si acceptarea tipului sau de temperament.

…in ultimii ani, in toata lumea s-a constatat un interes sporit pentru problematica cresterii si educarii copiilor dintr-o perspectiva noua.

Lucrarile dedicate metodelor moderne de crestere si educare sunt de mare actualitate si extrem de folositoare parintilor care isi doresc sa le ofere copiilor un climat stabil si sa le asigure o dezvoltare armonioasa.

Lucrarea de fata deschide seria initiata de editura noastra "Metode moderne de crestere si educare a copiilor" si are ca subiect recunoasterea temperamentului acestora.

Temperamentul apare sub forma manifestarii unui mod personal de a privi lucrurile, de a gandi, de a simti, inca de la o varsta frageda. Aceste trasaturi nu pot fi schimbate, dar, cunoscandu-le si acceptandu-le, parintii pot construi o relatie cu copiii lor bazata pe incredere si iubire.

Cartea de fata propune o analiza a trasaturilor de comportament in diferite ipostaze ale vietii copiilor. Sunt analizate atitudinea, legaturile afective, modul de invatare, nevoile de baza, trasaturile cele mai agreabile, dar si cele mai neplacute, frazele-cheie, dar si nevoile si asteptarile in functie de tipul de temperament.

Autoarea, psiholog canadian specialist in dezvoltarea creativitatii copiilor si in caracterologie, propune patru tipuri principale de temperament. Ea analizeaza si combinatiile mixte de temperament, rezultate din asocierea a doua tipuri principale.

Aceasta carte va ofera posibilitatea gasirii unei cai eficiente de comunicare cu copilul dumneavoastra, bazata pe cunoasterea si acceptarea tipului sau de temperament.
Mai multe informații
EdituraOrizonturi
Colecție Metode moderne de creștere si educare a copiilor
ISBN 978-973-736-290-2
Număr de pagini 226
Tip copertă Brosata
Data apariției 2015
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsCum sa ne comportam cu copiii in functie de temperamentul lor?
Rating-ul tău