Cum să ne dezvoltăm și să fim fericiți în cuplu. Certurile cu partenerul, o șansă pentru maturizarea personală

în stoc
SKU
a227020
39.00 LEI
Pe scurt

Felicitas Römer este specializată în psihoterapia sistemică de cuplu și de familie. Practică terapia în Hamburg și este autoare a numeroase self-helpuri dedicate crizei vârstei de mijloc, relației cu adolescenții sau anxietăților copiilor.

De ce ne aprindem atât de iute la unele replici sau comportamente ale partenerului? De ce preferă celălalt să se retragă și să tacă? Și cum se face că ajungem iar și iar la aceleași discuții nesfârșite? Ideea de bază a cărții de față este că în spatele lipsei de comunicare, a certurilor distructive și a retragerilor pasiv-agresive se ascund traume neconștientizate din copilărie (umiliri, abuzuri, dezamăgiri din partea celor dragi). Doar prin aducerea la suprafață și înțelegerea acestor vechi răni, paternerii își vor putea percepe mai clar tiparele de reacție, vor putea empatiza mai ușor cu partenerul și vor vedea într-o nouă lumină relația de cuplu. Înțelegerea dinamicii din spatele conflictelor cu partenerul devine deci o șansă pentru a accede la o iubire mai profundă, eliberată de experiențele copleșitoare din copilărie.

Mai multe informații
EdituraTrei
Colecție Psihologie practica
ISBN 9786064011848
Traducător Ioana Brigle
Număr de pagini 232
Formatul cărţii 13 x 20 cm
Tip copertă brosata
Data apariției 2021
height 0
Nou Nou
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsCum să ne dezvoltăm și să fim fericiți în cuplu. Certurile cu partenerul, o șansă pentru maturizarea personală
Rating-ul tău