Cum să spui te iubesc

în stoc
SKU
a249285
38.38 LEI
Pe scurt
Dora, Filip, Clara, Luca și Raul termină școala și pleacă opt zile în tabără la Haleș. Fiecare poartă cu sine ecoul pasiunilor, grijilor și așteptărilor sale și fiecare are un plan de acțiune. Surpriza este ingredientul neștiut din orice plan – vorba Dorei, „este cineva acolo, în spațiu, sau poate în stratul de ozon, care se uită în jos, spre pământ, și brusc are chef de glumă.” Uneori scenariul pregătit pică și ești nevoit să fii... natural. Oare asta va duce la destrămarea grupului Reparabile Tempus?
Mai multe informații
EdituraArthur
ISBN 9786060867043
Număr de pagini 224
Formatul cărţii 14.5 x 21 cm
Tip copertă cartonata
Data apariției 2023
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsCum să spui te iubesc
Rating-ul tău

Dora, Filip, Clara, Luca și Raul termină școala și pleacă opt zile în tabără la Haleș. Fiecare poartă cu sine ecoul pasiunilor, grijilor și așteptărilor sale și fiecare are un plan de acțiune.

Surpriza este ingredientul neștiut din orice plan – vorba Dorei, „este cineva acolo, în spațiu, sau poate în stratul de ozon, care se uită în jos, spre pământ, și brusc are chef de glumă.” Uneori scenariul pregătit pică și ești nevoit să fii... natural. Oare asta va duce la destrămarea grupului Reparabile Tempus?