Cum sa te conectezi cu natura

în stoc
SKU
a216844
27.90 LEI
Pe scurt

TRISTAN GOOLEY este scriitor, navigator și explorator. Este autorul cărţilor The Natural Navigator şi The Natural Explorer. A scris pentru publicaţii precum Sunday Times, The New York Times, Financial Times şi Geographical Magazine.Tristan a condus expediţii pe cinci continente, a căţărat munţi din Europa, Africa și Asia, a navigat cu ambarcațiuni de dimensiuni mici pe oceane şi a zburat cu aeronave mici pâna în Africa și Arctica. Este singura persoană în viaţă care a zburat şi a navigat solo peste și prin Atlantic, fiind membru al institutului Regal de Navigație și al Societății Geografice Regale.

Cum să te conectezi cu natura?

Dorinţa de a ne conecta cu natura nu este comună. Majoritatea oamenilor nu bagă de seamă sunetele păsărilor din jur. Pot ignora cea mai splendidă formă a unei flori sălbatice și nu văd frumusețea insectei de la picioarele lor. „Cu siguranță”, i-am putea auzi spunând, „doar acei geologi care au ales sa iasă din societate pot găsi o piatră interesantă". Aceasta este perspectiva comună. Este o perspectivă pe care o au mulţi oarneni care şi-ar dori să aibă vieți mai interesante.

Într-o epocă a confuziei morale și practice, cărţile de autocunoaştere au nevoie iminentă de regândire și reabilitate. Colecția School of Life susține această direcție discutând o serie de o serie de probleme ale vieții,printre care sănătatea mintală, banii, cariera, tehnologia și nevoiade a schimba lumea.

Alain de Botton, Coordonatorul colecției.

Mai multe informații
EdituraVellant
Colecție The School of Life
ISBN 9786069801017
Traducător George Chirita
Număr de pagini 159
Formatul cărţii 13 x 18 cm
Tip copertă brosata
Data apariției 2020
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsCum sa te conectezi cu natura
Rating-ul tău