Cum să te dezvolţi odată cu copiii tăi. 7 puncte de cotitură în viaţa unui părinte

Epuizat din stoc
SKU
C211516
Preț special 22.01 LEI Preț standard 29.34 LEI
Pe scurt

Cele mai multe cărţi pentru părinţi se focalizează pe dezvoltarea copiilor. Totuşi, a fi un părinte bun şi a-ţi putea ajuta copiii presupune să te dezvolţi permanent, şi în mod sănătos, odată cu ei. Această carte îţi oferă o perspectivă asupra principalelor puncte de cotitură din viaţa ta de părinte, în contextul vieţii de familie.

Tatăl vine seara obosit de la serviciu, dar, pentru că i-a promis fiicei că poate conta pe el la pregătirea pentru teze, se mobilizează şi este gata să o ajute. Însă fata nu şi-a organizat materia, nu are habar ce ar trebui să recapituleze şi, în general, nu pare prea interesată de studiu. Tatăl izbucneşte într-o criză de furie plină de reproşuri şi ameninţări, fata începe să plângă, iar bărbatul se simte copleşit de vinovăţie. Sună cunoscut?
Poveştile ne vorbesc despre adevărata putere a părinţilor, apărarea intereselor copiilor, sentimentele de vinovăţie, viaţa individului şi comunitatea, forţa transformatoare a recunoştinţei, despre iertare şi credinţă.

Mai multe informații
EdituraTrei
ISBN 978-973-707-703-5
Traducător Smaranda Nistor
Număr de pagini 216
Formatul cărţii 13x20 cm
Tip copertă broşată
Data apariției 2013
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsCum să te dezvolţi odată cu copiii tăi. 7 puncte de cotitură în viaţa unui părinte
Rating-ul tău