Cum să-ți îmblânzești anxietatea

în stoc
SKU
a251356
43.00 LEI
Pe scurt
Aceasta carte incalca un tabu si distruge o prejudecata. Discuta fara retinere despre un subiect pe care societatea inca il considera delicat: anxietatea si toate manifestarile ei. Am fost educati sa fim puternici si perseverenti, ni se pretinde sa atingem perfectiunea, indiferent de cat de multe provocari intampinam zilnic, in viata personala si cea profesionala. Fara a fi o lucrare de specialitate, cartea se adreseaza tuturor celor care sufera de tulburari de anxietate de orice fel, anxietate generalizata, tulburare de panica, obsesiv-compulsiva, sociala sau stres posttraumatic.
Mai multe informații
EdituraPagina de Psihologie
Ediția cărții I
ISBN 978-606-954-036-7
Traducător Diana Ciornenschi
Număr de pagini 160
Formatul cărţii 13 x 20 cm
Tip copertă Brosata
Data apariției 2022
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsCum să-ți îmblânzești anxietatea
Rating-ul tău

Aceasta carte incalca un tabu si distruge o prejudecata. Discuta fara retinere despre un subiect pe care societatea inca il considera delicat: anxietatea si toate manifestarile ei. Am fost educati sa fim puternici si perseverenti, ni se pretinde sa atingem perfectiunea, indiferent de cat de multe provocari intampinam zilnic, in viata personala si cea profesionala.
Fara a fi o lucrare de specialitate, cartea se adreseaza tuturor celor care sufera de tulburari de anxietate de orice fel, anxietate generalizata, tulburare de panica, obsesiv-compulsiva, sociala sau stres posttraumatic.

Intr-o maniera empatica si amuzanta, James Withey abordeaza un subiect extrem de serios si ne pune la dispozitie patruzeci de modalitati de a ne imblanzi anxietatea. Toate s-au nascut din experienta personala a autorului, care sufera de depresie, anxietate si PTSD. A supravietuit unor experiente traumatizante in copilarie, precum abuzul sexual, tentative de suicid si anorexie. James ne impartaseste povestea lui despre speranta si supravietuire, ca dovada ca, in ciuda adversitatilor, este posibil sa duci o viata plina de sens si de bucurie.

James Withey este autorul bestsellerului Cum să bagi depresia în depresie: 40 de modalități prin care să redevii stăpân pe viața ta (2020). Este fondatorul proiectului online The Recovery Letters, ce publică scrisori de la oamenii care se recuperează de pe urma depresiei. Scrisorile au fost tipărite ulterior în două antologii.

În 2022 a publicat How to Get to Grips with Grief: 40 Ways to Manage the Unmanageable, iar în 2023 va apărea How to Smash Stress: 40 Ways to Get Your Life Back. Cărțile lui au fost traduse în zece limbi și publicate în douăsprezece țări.

James s-a format în domeniul consilierii centrate pe persoană și de douăzeci de ani oferă servicii persoanelor fără adăpost și celor ce se confruntă cu dependența. Activează în organizații non-profit, în spitale de psihiatrie, în echipe comunitare, în Centrul Maytree din Londra pentru sprijinul celor aflați în criză suicidară. De treizeci de ani, James scrie și ține prelegeri pe teme importante de sănătate mintală, tulburări psihice, traumă, suicid, dar adăugând o doză bună de umor, ceea ce face conferințele sale extrem de accesibile și antrenante. A fost invitat de universități de prestigiu, organizații de sănătate mintală, companii private și de mass-media.