Cum să vinzi

în stoc
SKU
a259905
57.00 LEI
Pe scurt
Experții de la Dale Carnegie & Associates subliniază un adevăr simplu, dar ignorat de mulți: procesul de vânzare începe înainte de a te întâlni cu potențialul client și fiecare tranzacție este unică în felul său. Strategia propusă de ei îți dezvăluie comportamentul pe care trebuie să-l adopți pentru a câștiga respectul cumpărătorului.
Mai multe informații
EdituraCurtea Veche
ISBN 9786064414076
Traducător Maria Tudose
Număr de pagini 288
Formatul cărţii 14.5 x 21 cm
Tip copertă Brosata
Data apariției 2023
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsCum să vinzi
Rating-ul tău

Scopul tău adevărat este să îi devii consilier, să știi să-i explici de ce are nevoie de un anumit produs ori serviciu și cu ce îi va îmbunătăți viața.

Mai important decât semnarea unui contract este ca, în urma ei, clientul să vrea să păstreze relația cu tine, să vă împrieteniți și să beneficiați amândoi în viitor de schimbul de bunuri și de idei. Este vorba despre o filozofie complexă și onestă, diferită de cea a majorității vânzătorilor.

Azi, mai mult ca oricând, la baza oricărei vânzări se află relațiile interumane. În epoca internetului și a rețelelor de socializare, în care avem la dispoziție o mulțime de opțiuni, încrederea reciprocă este cu atât mai importantă. Din această carte vei învăța cum să-ți construiești credibilitatea și cum să pui bazele unei colaborări solide, pe termen lung.