Cum sa vorbesti ca sa fii inteles. Ghid de comunicare asertiva

în stoc
SKU
a250559
49.00 LEI
Pe scurt
Un ghid de comunicare asertivă care te învață cum să te faci auzit și înțeles, pentru a trăi cu bucurie și împlinire. Cu tine însuți și cu cei din jurul tău. Nevoia de a fi înțeleși și acceptați este fundamental umană și esențială pentru dezvoltarea noastră sănătoasă din punct de vedere emoțional și relațional. Tânjim tot timpul după sentimentul de acceptare, de iubire necondiționată, de a fi înțeleși și percepuți așa cum suntem în interiorul nostru. – Daniela Irimia, antreprenor, trainer și coach.
Mai multe informații
EdituraBookzone
Ediția cărții I
ISBN 978-630-305-009-6
Număr de pagini 240
Formatul cărţii 13 x 20 cm
Tip copertă Brosata
Data apariției 2022
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsCum sa vorbesti ca sa fii inteles. Ghid de comunicare asertiva
Rating-ul tău

Un ghid de comunicare asertivă care te învață cum să te faci auzit și înțeles, pentru a trăi cu bucurie și împlinire. Cu tine însuți și cu cei din jurul tău.

Nevoia de a fi înțeleși și acceptați este fundamental umană și esențială pentru dezvoltarea noastră sănătoasă din punct de vedere emoțional și relațional. Tânjim tot timpul după sentimentul de acceptare, de iubire necondiționată, de a fi înțeleși și percepuți așa cum suntem în interiorul nostru. – Daniela Irimia, antreprenor, trainer și coach.
 
Toate acestea pot fi îndeplinite când există deschidere și vulnerabilitate, empatie și compasiune. Altfel spus, când știm să comunicăm asertiv, să ne exprimăm nevoile, emoțiile și gândurile fără a leza integritatea celorlalți.
 
Cum să vorbești ca să fii înțeles îți dezvăluie secretele din spatele relațiilor interumane autentice, bazate pe valori profunde, și exercițiile pe care le poți face pentru a-ți îmbunătăți abilitățile de comunicare și, totodată, calitatea vieții sociale și emoționale.