Cum se va sfarsi lumea

în stoc
SKU
a249801
68.00 LEI
Pe scurt
Un exemplu de investigaţie jurnalistică, o călătorie incitantă şi un apel la acţiune înainte ca lumea noastră dependentă de internet să ne scape de sub control. Într-un stil captivant, aproape cinematografic, suntem înştiinţaţi că lumea se află în plin război cibernetic şi că, indiferent cât de sigur este seiful în care ne păstrăm secretele, va exista întotdeauna cineva care va putea să îl spargă. O poveste adevărată şi bine documentată despre hackeri, mercenari cu chip neştiut, arme digitale de distrugere în masă şi agenţii guvernamentale clandestine. Dar şi un avertisment că, fără îndoială, consecinţele ar putea fi înfricoşătoare. Pentru toate aceste dezvăluiri, cartea a primit premiul Business Book of the Year în anul 2021.
Mai multe informații
EdituraRAO
ISBN 9786060067719
Număr de pagini 720
Formatul cărţii 13 x 20 cm
Tip copertă brosata
Data apariției 2022
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsCum se va sfarsi lumea
Rating-ul tău

Un exemplu de investigaţie jurnalistică, o călătorie incitantă şi un apel la acţiune înainte ca lumea noastră dependentă de internet să ne scape de sub control. Într-un stil captivant, aproape cinematografic, suntem înştiinţaţi că lumea se află în plin război cibernetic şi că, indiferent cât de sigur este seiful în care ne păstrăm secretele, va exista întotdeauna cineva care va putea să îl spargă. O poveste adevărată şi bine documentată despre hackeri, mercenari cu chip neştiut, arme digitale de distrugere în masă
şi agenţii guvernamentale clandestine. Dar şi un avertisment că, fără îndoială, consecinţele ar putea fi înfricoşătoare. Pentru toate aceste dezvăluiri, cartea a primit premiul Business Book of the Year în anul 2021.