Cunoaste-te pe tine insuti. Exercitii pentru descoperirea sinelui

în stoc
SKU
a257764
59.99 LEI
Pe scurt
Ești gata să te cunoști pe tine însuți? În ultimii ani, Nicole LePera a devenit o voce de frunte în autovindecarea psihologică, ajutând milioane de oameni din toată lumea să iasă din modul de supraviețuire în care își duc viața pentru a-și crea în mod conștient existențe autentice pe care să le iubească. În prima ei carte, Cum să-ți transformi viața, Nicole le-a oferit cititorilor un cadru holistic revoluționar de autovindecare. Acum, în Cunoaște-te pe tine însuți, ne împărtășește un caiet de exerciții interactiv gândit pentru a ajuta fiecare cititor să își descopere sinele autentic.
Mai multe informații
EdituraLitera
Colecție Introspectiv
ISBN 978-606-339-879-7
Traducător Cosmin Nedelcu
Număr de pagini 256
Formatul cărţii 17 x 23 cm
Tip copertă Brosata
Data apariției 2023
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsCunoaste-te pe tine insuti. Exercitii pentru descoperirea sinelui
Rating-ul tău

Ești gata să te cunoști pe tine însuți?

În ultimii ani, Nicole LePera a devenit o voce de frunte în autovindecarea psihologică, ajutând milioane de oameni din toată lumea să iasă din modul de supraviețuire în care își duc viața pentru a-și crea în mod conștient existențe autentice pe care să le iubească. În prima ei carte, Cum să-ți transformi viața, Nicole le-a oferit cititorilor un cadru holistic revoluționar de autovindecare. Acum, în Cunoaște-te pe tine însuți, ne împărtășește un caiet de exerciții interactiv gândit pentru a ajuta fiecare cititor să își descopere sinele autentic.

Cu toții cădem pradă obiceiurilor și modelelor condiționate – produse ale trecutului nostru – care conduc la cicluri de stagnare, de durere și de autodistrugere. Dar, după cum ne spune Nicole LePera, avem și abilitatea înnăscută de a ne trezi și de a schimba comportamentele care nu ne mai sunt de folos, permițându-ne să trecem într-o versiune mai înaltă a sinelui nostru. Observând obiectiv și cu compasiune modelele fizice, mentale și emoționale care ne umplu existența și ne creează sinele actual, putem vedea mai clar ce nu dorim să purtăm cu noi în viitor.

Pe măsură ce vei citi paginile acestei cărți și vei fi martorul propriilor obiceiuri – de la somn la mișcare și la mâncare, prin reactivitate emoțională și credințe intime – nu va mai trebui niciodată să te întrebi „Dar de unde să încep?” Cunoaște-te pe tine însuți este un ghid revoluționar, un tovarăș de treabă și încurajator și o capodoperă exhaustivă de înțelegere a sinelui care îți va transforma radical ființa și lumea exterioară.