Cupidon are aripi de carton

în stoc
SKU
a222955
38.00 LEI
Pe scurt

Scriitoare, specialistă în creativitate și dezvoltare personală, Raphaëlle Giordano este autoarea unui prim roman-fenomen, Noua ta viață începe când înțelegi că nu ai decât una, vândut în peste 2 milioane de exemplare în Franța și tradus în peste 30 de limbi, urmat de romanul Chiar și leii pot mânca salată.

Meredith îl iubește pe Antoine. Cu disperare. Dar nu este pregătită. Actriță în devenire, având impresia că este încă o schiță a ei, vrea să împiedice povestea lor să cadă în capcanele lui Cupidon. Drept urmare, trebuie să-și pună întrebările corecte: cum să se iubească mai bine pe sine, să-l iubească pe celălalt la distanța potrivită, să-l înțeleagă, să mențină vie flacăra dorinței? Meredith simte că prin muncă, efort și deschidere ne putem îmbunătăți capacitatea de a iubi.

Care este planul ei? Să profite de următorul turneu în care joacă o piesă de teatru alături de cea mai bună prietenă a sa, Rose, pentru a întreprinde un fel de „Love Tour”. Un turneu al propriei persoane, un turneu al relației cu ceilalți, un turneu al iubirii.

De aceea, pentru a se pregăti să trăiască din plin marea dragoste cu Antoine, ea trebuie să se îndepărteze. Să riște să-l piardă pentru a-l regăsi mai bine. Își dau 6 luni și 1 zi. Numărătoarea inversă este pornită, ritmată de farsele lui Cupidon.

Va găsi, oare, Meredith răspunsurile înainte de a fi prea târziu?

Mai multe informații
EdituraCreative Publishing
ISBN 5948495005115
Număr de pagini 296
Formatul cărţii 15 x 22 cm
Tip copertă brosata
Data apariției 2021
Nou Nou
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsCupidon are aripi de carton
Rating-ul tău