Cursa de 48 de ore

în stoc
SKU
a250605
65.00 LEI
Pe scurt
Un detinut aflat in permisie descopera un secret cumplit despre moartea misterioasa a surorii lui - si se intoarce in lumea interlopa ca sa scoata la lumina adevarul. Inchis pentru un atac armat, Ethan Lockhart viseaza sa aiba candva o viata obisnuita. Insa cand primeste o permisie de 48 de ore ca sa mearga la inmormantarea surorii lui, Abby, isi da seama ca nimeni nu-i vazuse cadavrul si hotaraste sa afle ce s-a petrecut cu ea. Camatarul Shark, fostul sef al lui Ethan, conduce acum un imperiu criminal. Pe masura ce Ethan si cea mai buna prietena a lui Abby gasesc noi indicii, sunt tot mai convinsi ca Shark e responsabil pentru crima, dar nu au dovezi. Daca vrea sa dezlege in 48 de ore misterul mortii lui Abby, Ethan va trebui sa redevina infractorul care a jurat ca nu va mai fi vreodata.
Mai multe informații
EdituraTrei
Colecție Crime
ISBN 978-606-401-677-5
Traducător Constantin Dumitru-Palcus
Număr de pagini 464
Formatul cărţii 13 x 20 cm
Tip copertă Brosata
Data apariției 2022
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsCursa de 48 de ore
Rating-ul tău

Un detinut aflat in permisie descopera un secret cumplit despre moartea misterioasa a surorii lui - si se intoarce in lumea interlopa ca sa scoata la lumina adevarul.
Inchis pentru un atac armat, Ethan Lockhart viseaza sa aiba candva o viata obisnuita. Insa cand primeste o permisie de 48 de ore ca sa mearga la inmormantarea surorii lui, Abby, isi da seama ca nimeni nu-i vazuse cadavrul si hotaraste sa afle ce s-a petrecut cu ea. Camatarul Shark, fostul sef al lui Ethan, conduce acum un imperiu criminal. Pe masura ce Ethan si cea mai buna prietena a lui Abby gasesc noi indicii, sunt tot mai convinsi ca Shark e responsabil pentru crima, dar nu au dovezi. Daca vrea sa dezlege in 48 de ore misterul mortii lui Abby, Ethan va trebui sa redevina infractorul care a jurat ca nu va mai fi vreodata.

Andrew Bourelle este autorul romanului Heavy Metal și a scris, împreună cu James Patterson, Texas Ranger și Texas Outlaw. Povestirile lui scurte au fost publicate în numeroase reviste literare și antologii de ficțiune. Este profesor asociat de engleză la University of New Mexico.