Cutia din pădure

în stoc
SKU
a246754
55.00 LEI
Pe scurt
Eleva-detectiv Stevie Bell are nevoie de un caz bun. După ce a prins un criminal la liceul ei, Academia Ellingham, se duce acasă în vacanță, pentru a petrece o vară normală (adică plictisitoare). Apoi primește însă un mesaj de la proprietarul Taberei Sunny Pines, fosta Tabără Wonder Falls – unde au avut loc crimele din Cazul Cutia din pădure. În 1978, patru tineri care lucrau în tabără au fost uciși cu bestialitate în pădurea de lângă orășelul Barlow Corners. Noul proprietar îi trimite o invitație lui Stevie, propunându-i să-l ajute să facă un podcast de investigație despre acest caz. Stevie acceptă, atâta vreme cât îi poate aduce cu ea pe prietenii săi. Nimic nu sună mai bine decât o vară petrecută împreună, investigând crime vechi. Dar ceva malefic încă pândește în orășel. Când deschide capacul cutiei de mult ferecate, Stevie e complet luată prin surprindere de ceea ce găsește înăuntru. Cazul Cutia din pădure va face loc pentru și mai multe victime. Iar de data aceasta, s-ar putea ca însăși viața fetei să fie în pericol.
Mai multe informații
EdituraTrei
Colecție Young Fiction
ISBN 9786064013545
Traducător Camelia Ghioc
Număr de pagini 384
Formatul cărţii 13 x 20 cm
Tip copertă broșată
Data apariției 2022
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsCutia din pădure
Rating-ul tău

Bestseller New York times și USA Today
Un alt caz din seria Stevie Bell

Nu te uita înăuntru

Eleva-detectiv Stevie Bell are nevoie de un caz bun. După ce a prins un criminal la liceul ei, Academia Ellingham, se duce acasă în vacanță, pentru a petrece o vară normală (adică plictisitoare).
Apoi primește însă un mesaj de la proprietarul Taberei Sunny Pines, fosta Tabără Wonder Falls – unde au avut loc crimele din Cazul Cutia din pădure.
În 1978, patru tineri care lucrau în tabără au fost uciși cu bestialitate în pădurea de lângă orășelul Barlow Corners. Noul proprietar îi trimite o invitație lui Stevie, propunându-i să-l ajute să facă un podcast de investigație despre acest caz.
Stevie acceptă, atâta vreme cât îi poate aduce cu ea pe prietenii săi. Nimic nu sună mai bine decât o vară petrecută împreună, investigând crime vechi.
Dar ceva malefic încă pândește în orășel. Când deschide capacul cutiei de mult ferecate, Stevie e complet luată prin surprindere de ceea ce găsește înăuntru. Cazul Cutia din pădure va face loc pentru și mai multe victime. Iar de data aceasta, s-ar putea ca însăși viața fetei să fie în pericol.

„E mereu o delectare să o urmărești pe isteața și amuzanta Stevie cum pune cap la cap piesele unui puzzle ca să rezolve un caz. Iubitorii de romane mystery nu vor fi dezamăgiți.“ - School Library Journal

„Încă o aventură fantastică alături de mult îndrăgita elevă-detectiv Stevie Bell!“ - Kirkus Reviews

„Cutia din pădure aduce în prim-plan personaje memorabile alături de sclipitoarea Stevie Bell. O lectură absolut încântătoare!“ - Booklist

Maureen Johnson, născută în 1973 la Philadelphia, este autoare de bestselleruri New York Times și USA Today. Printre romanele ei se numără The Key to the Golden Firebird, The Name of the Star și seriile Stevie Bell, Shades of London și Suite Scarlett. Cărțile ei s-au vândut în zeci de milioane de exemplare și au fost traduse în peste 40 de limbi.
Are un master în scriere creativă la Universitatea Columbia și a lucrat ca scenaristă pentru EA Games. În prezent, locuiește la New York și poate fi găsită pe www.maureenjohnsonbooks.com sau pe Twitter, la @maureenjohnson.
La Editura Trei, de aceeași autoare, au apărut primele trei volume din seria Stevie Bell: Maestrul minciunilor, Silueta de pe scară și Mâna de pe zid, precum și Fulgi de iubire (scris împreună cu John Green și Lauren Myracle).
Cutia din pădure a fost desemnată cea mai bună carte Young Adult a anului 2021 de către publicațiile Cosmopolitan, People Magazine și Publishers Weekly.