Cutremurele interioare

în stoc
SKU
a242671
40.01 LEI
Pe scurt
Cutremurele interioare. Exprima-ti si traieste-ti emotiile, ca sa nu te imbolnavesti Cand o emotie nu este traita, corpul, prietenul tau cel mai loial, te va atentiona intr-un mod extrem de concret - prin tensiuni, diferite simptome sau chiar boala - ca se instaleaza un dezechilibru. Astfel, boala ajunge sa fie un semnal pe care il primesti pentru a intelege ca esti pe cale sa te pierzi, sa te tradezi si sa te simti in neregula in propria piele.
Mai multe informații
EdituraPhilobia
Colecție Philobia Psihologia
ISBN 978-606-970-758-6
Traducător Mihaela Cristea
Număr de pagini 152
Formatul cărţii 13 x 20 cm
Tip copertă Brosata
Data apariției 2022
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsCutremurele interioare
Rating-ul tău

Cutremurele interioare. Exprima-ti si traieste-ti emotiile, ca sa nu te imbolnavesti

Cand o emotie nu este traita, corpul, prietenul tau cel mai loial, te va atentiona intr-un mod extrem de concret - prin tensiuni, diferite simptome sau chiar boala - ca se instaleaza un dezechilibru. Astfel, boala ajunge sa fie un semnal pe care il primesti pentru a intelege ca esti pe cale sa te pierzi, sa te tradezi si sa te simti in neregula in propria piele.
 
Pentru dr. Daniel Dufour, cauzele reale ale bolilor sunt emotiile neexprimate care se acumuleaza si ajung sa ne distruga viata sau sa o tulbure, ingreunandu-ne existenta sau chiar punandu-i capat, in cazuri extreme. Atunci cand ne confruntam cu probleme, deprinderea de a exprima ceea ne simtim este solutia pentru a depasi blocajele, frustrarile si respingerile care ne mistuie.
 
Recunoasterea emotiilor, acceptandu-le si traindu-le fara a le lasa sa ne copleseasca, reprezinta calea pe care trebuie sa o alegem daca vrem sa fim sanatosi sau sa ne vindecam. In loc sa luptam impotriva emotiilor, trebuie sa invatam sa actionam pentru noi insine, pentru ceea ce suntem, ca sa fim nu numai sanatosi, ci, totodata, fericiti, impliniti si in armonie cu tot ce este in jurul nostru.