Cuvintele zapezii

în stoc
SKU
a249261
47,00 LEI
Pe scurt
Încetul cu încetul deprinderea de a folosi cuvinte bune și blânde se pierde.Însă totul se schimbă odată cu sosirea zăpezii magnifice. Locuitorii satului vorbesc încontinuu și, pentru că fiecare dintre ei vrea să-și facă auzită propria voce, toți strigă mai tare decât ceilalți. Încetul cu încetul deprinderea de a folosi cuvinte bune și blânde se pierde. Cei care suferă cel mai mult din cauza acestei situații sunt copiii, mereu în căutarea cuvintelor deja dispărute. Întregul ținut pare să înghețe, cuvintele să dispară. În dimineața următoare nimeni nu are curajul să tulbure acea liniște perfectă, până când cuvinte ce păreau uitate sunt rostite încă o dată, într-un nou început strălucitor.
Mai multe informații
EdituraUnivers
Colecție Unicorn
Ediția cărții I
ISBN 978-973-341-451-3
Număr de pagini 32
Formatul cărţii 21 x 30 cm
Tip copertă Cartonata
Data apariției 2022
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsCuvintele zapezii
Rating-ul tău

Încetul cu încetul deprinderea de a folosi cuvinte bune și blânde se pierde.Însă totul se schimbă odată cu sosirea zăpezii magnifice.

Locuitorii satului vorbesc încontinuu și, pentru că fiecare dintre ei vrea să-și facă auzită propria voce, toți strigă mai tare decât ceilalți. Încetul cu încetul deprinderea de a folosi cuvinte bune și blânde se pierde. Cei care suferă cel mai mult din cauza acestei situații sunt copiii, mereu în căutarea cuvintelor deja dispărute. Întregul ținut pare să înghețe, cuvintele să dispară. În dimineața următoare nimeni nu are curajul să tulbure acea liniște perfectă, până când cuvinte ce păreau uitate sunt rostite încă o dată, într-un nou început strălucitor.

Chiara Nasi s-a format ca ilustrator la Institutul European de Design din Milano. Pe lângă cărțile de copii, își împrumută culorile sale și lumii modei.

Valentina Maselli locuiește și lucrează în Varese, însă adevărata sa patrie este teatrul. Actriță, regizor și dramaturg, se adresează prin activitatea sa unui public de toate vârstele, dedicând o atenție deosebită copilăriei.