Dădaca monstru (vol. I)

în stoc
SKU
a259567
35.00 LEI
Pe scurt

Ilustrații de Pasi Pitkanen

Vacanța de vară a fraților Hila (11 ani), Gabi (9 ani) și Mimi (6 ani și 4 luni) începe într‑un mod straniu. Mama lor a câștigat un concediu relaxant de două săptămâni în Laponia, timp în care o dădacă se va ocupa de copii. Însă când sună soneria, au parte de o mare surpriză: în fața ușii se află o creatură mare și păroasă, mirosind a pivniță stătută. Aceasta îi întinde Hilei o foaie de hârtie: Familia destinatară: Hellema. Trimis: semi‑om instruit, cunoscut popular sub numele de „monstru”, specializat în îngrijirea copiilor și a casei. Curând, devine limpede că mulți dintre prietenii copiilor au primit și ei câte un monstru care să aibă grijă de ei. Ce se petrece de fapt? De unde au apărut monștrii și de ce?

Mai multe informații
EdituraUnivers
Colecție Unicorn
ISBN 9789733415152
Traducător Sigrid-Bianca Crăsnean
Număr de pagini 304
Formatul cărţii 13 x 20 cm
Tip copertă broșată
Data apariției 2023
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsDădaca monstru (vol. I)
Rating-ul tău

Vacanța de vară a fraților Hila (11 ani), Gabi (9 ani) și Mimi (6 ani și 4 luni) începe într‑un mod straniu. Mama lor a câștigat un concediu relaxant de două săptămâni în Laponia, timp în care o dădacă se va ocupa de copii. Însă când sună soneria, au parte de o mare surpriză: în fața ușii se află o creatură mare și păroasă, mirosind a pivniță stătută. Aceasta îi întinde Hilei o foaie de hârtie:

Familia destinatară: Hellema. Trimis: semi‑om instruit, cunoscut popular sub numele de „monstru”, specializat în îngrijirea copiilor și a casei.

Curând, devine limpede că mulți dintre prietenii copiilor au primit și ei câte un monstru care să aibă grijă de ei. Ce se petrece de fapt? De unde au apărut monștrii și de ce?

Scrisă de Tuutikki Tolonen și ilustrată de Pasi Pitkänen, Dădaca Monstru este o aventură care te va duce cu sine într‑o călătorie captivantă, așa cum fac poveștile bune. Drepturile de traducere ale cărții s‑au vândut deja în 36 de țări.