De-ale gurii. Carte de nutriție pentru copii și părinți

în stoc
SKU
a267139
Preț special 36.75 LEI Preț standard 49.00 LEI
Pe scurt
De-ale gurii este jurnalul unui puști în vârstă de 11 ani, pe nume Tase. Puștiul se revoltă împotriva părinților atunci când aceștia devin, brusc, interesați de nutriție și de mâncatul sănătos, însă o întâmplare de la școală, în care e implicată o fată pe care el o place foarte mult, îl face să înțeleagă că mâncarea sănătoasă e, de fapt, cool. Puștiul devine îngăduitor cu propriii părinți. Când tatăl său, care e scriitor, îl anunță că lucrează (împreună cu o prietenă, pe nume Simona, ;)) la o carte de nutriție pentru copii și părinți, puștiul ajunge el însuși interesat de nutriție.
Mai multe informații
EdituraPandora-M
Colecție Panda
ISBN 9786069786994
Număr de pagini 112
Formatul cărţii 16,5 x 23,5 cm
Tip copertă broșată
Data apariției 2023
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsDe-ale gurii. Carte de nutriție pentru copii și părinți
Rating-ul tău

De-ale gurii este jurnalul unui puști în vârstă de 11 ani, pe nume Tase. Puștiul se revoltă împotriva părinților atunci când aceștia devin, brusc, interesați de nutriție și de mâncatul sănătos, însă o întâmplare de la școală, în care e implicată o fată pe care el o place foarte mult, îl face să înțeleagă că mâncarea sănătoasă e, de fapt, cool. Puștiul devine îngăduitor cu propriii părinți. Când tatăl său, care e scriitor, îl anunță că lucrează (împreună cu o prietenă, pe nume Simona) la o carte de nutriție pentru copii și părinți, puștiul ajunge el însuși interesat de nutriție.

De-ale gurii e o carte amuzantă și, pe alocuri, emoționantă, în care informațiile de specialitate sunt integrate organic într-o poveste care ne poartă prin Regatul Glucidelor, Regatul Proteinelor și Regatul Lipidelor, dar și prin multe alte locuri, pe care o să le descoperiți cu zâmbetul pe buze. Zâmbetul e un aliment sănătos.