De amor, de amar, de inimă albastră

Epuizat din stoc
SKU
C204194
35.41 LEI
Pe scurt

Ne străduim întotdeauna să aflăm care sunt mecanismele trecerii noastre prin viață. Am vrea sa le-nfrumusețăm și să aurim pilula. Putem să ne străduim mult și bine; ele rămân, prozaic, neschimbate: foamea, dragostea, frica, invidia.

Majoritatea oamenilor sunt manati de biciul foamei. Depinde care e palierul pe care te-a situat nasterea. Nu sunt de dispretuit, ba dimpotriva, sunt chiar de admirat, cei care muncesc si vor sa-si depaseasca palierul din nastere, ca sa aiba ce manca si, in aceleasi timp nu se-ntraiasca nicicum, ci restituie societatii macar stradania neamului din care se trag.


Pentru un biologg, beneficiind de cele mai moderne mijloace de investigare, e un succes realizarea unei clone: a interventiei pe-un embrion. Pentru taranul care, neam de neamul lui, si-a aratat ogorul cu plugul tras de doua vaci costelive, tractorul se-arata minunea minunilor, iar cine-i va lua spada din mana si va nascoci o unealta care sa praseasca singura va fi cel mai mare inventator. Cartea de fata infatiseaza, fara partinire, prin intermediul personajelor ei, mecanismele viatii noastre, neschimbate ca un mit.

Mai multe informații
EdituraTempus
ISBN 973-606-92086-0
Număr de pagini 408
Formatul cărţii 13x20
Tip copertă broșată
Data apariției 2005
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsDe amor, de amar, de inimă albastră
Rating-ul tău