De cand ai plecat

în stoc
SKU
a250565
59.90 LEI
Pe scurt
Sloane a fost cea care a ajutat-o pe Emily sa iasa din carapace. Datorita ei, viata lui Emily a devenit nemaipomenit de interesanta. Dar chiar inainte de inceputul unei veri care se anunta de proportii legendare, Sloane pur si simplu... dispare. Si lasa in urma un singur lucru: o lista cu lucruri de facut. Lista contine treisprezece sarcini pe care, in mod normal, Emily nu le-ar face nici in ruptul capului. Dar daca bifarea lor i-ar aduce prietena inapoi? Sa culegi mere noaptea? OK, e destul de usor. Sa dansezi pana dimineata? Sigur! De ce nu? Sa saruti un strain? Paaai... Emily are in fata o vara absolut neasteptata. Cu ajutorul lui Frank Porter, un coleg de scoala, incepe sa bifeze sarcinile de pe lista lui Sloane. Cine stie ce avea sa se intample? Sa inoti in pielea goala? Stai putin! Cum?!?
Mai multe informații
EdituraEpica
Ediția cărții I
ISBN 978-606-971-318-1
Traducător Gabriela Stoica
Număr de pagini 432
Formatul cărţii 13 x 20 cm
Tip copertă Brosata
Data apariției 2022
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsDe cand ai plecat
Rating-ul tău
Sloane a fost cea care a ajutat-o pe Emily sa iasa din carapace. Datorita ei, viata lui Emily a devenit nemaipomenit de interesanta. Dar chiar inainte de inceputul unei veri care se anunta de proportii legendare, Sloane pur si simplu... dispare.
Si lasa in urma un singur lucru: o lista cu lucruri de facut. Lista contine treisprezece sarcini pe care, in mod normal, Emily nu le-ar face nici in ruptul capului. Dar daca bifarea lor i-ar aduce prietena inapoi?
Sa culegi mere noaptea? OK, e destul de usor.
Sa dansezi pana dimineata? Sigur! De ce nu?
Sa saruti un strain? Paaai...
Emily are in fata o vara absolut neasteptata. Cu ajutorul lui Frank Porter, un coleg de scoala, incepe sa bifeze sarcinile de pe lista lui Sloane. Cine stie ce avea sa se intample?
Sa inoti in pielea goala? Stai putin! Cum?!?