De ce dansăm de bucurie și fierbem de furie

în stoc
SKU
a223546
49.00 LEI
Pe scurt

Andrea Schütze a încercat în copilăria sa cam toate hobby-urile pe care ni le putem imagina. La un moment dat, a început să citească și de aceea îi place să scrie cărți. Are diplomă de psiholog, are cursuri de călărie și chiar de croitorie. Locuiește cu fiicele ei într-o casă roz, în mijlocul Pădurii Negre din Germania.

Dagmar Henze, născută în 1970, a studiat la Universitatea de Științe Aplicate pentru Design din Hamburg, specializându-se în ilustrarea cărților pentru copii. Din 1996 lucrează ca ilustrator independent.

De ce dansăm de bucurie și fierbem de furie – Întrebările copilăriei, o carte potrivită copiilor cu vârsta peste 5 ani, îi invită pe aceștia să descopere cele 15 povești amuzante, pline de aventură, fantastice și de fiecare dată încărcate de emoții.

La începutul cărții, autorul ne vorbește despre emoții și importanța acestora. Tot despre emoții este vorba și în următoarele povești.

Povești mici despre sentimente mari! Când ești mic, de unde știi că e bine să fii supărat? Cum să faci față fricii sau cum se simte fericirea? Copiii nu își pot numi încă sentimentele, dar le simt cu atât mai puternic. Cu o mare empatie, autorul Andrea Schütze povestește despre lumea turbulentă a emoțiilor și o explică dezinvolt și distractiv.

15 povești despre fericire, furie, frică și mândrie, care explică informații factuale în povești distractive citite cu voce tare.

Distracție plăcută la citit și la ascultat! Și, fără să fiți conștienți de asta, chiar în acest moment v-ați schimbat expresia facială. Presupun că aceasta ar putea fi o expresie care arată curiozitatea, nerăbdarea.

Mai multe informații
EdituraDidactica Publishing House
Colecție Unicorn
Ediția cărții a VII-a
ISBN 5948495005344
Traducător Aurel Budeanu, H.R. Radian
Număr de pagini 128
Formatul cărţii 20 x 24 cm
Tip copertă cartonata
Data apariției 2021
height 0
Nou Nou
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsDe ce dansăm de bucurie și fierbem de furie
Rating-ul tău