De ce e importanta stiinta?

în stoc
SKU
a249001
99,90 LEI
Pe scurt
Te plictisești la orele de biologie? Chimia te deprimă? Fizica te lasă nedumerit? ȘI ORICUM, ȘTIINȚA ASTA ARE VREO IMPORTANȚĂ? Păi, are... CAM PENTRU ORICE PE LUME! Cum au fost descoperiți dinozaurii, cum au luat naștere rachetele, cine a inventat medicamente salvatoare, cum a fost descifrată originea misterioasă a universului... Vei găsi în această carte povestea extraordinară a științei, într-o succesiune de aventuri fascinante.
Mai multe informații
EdituraLitera
ISBN 978-606-095-184-1
Traducător Justina Bandol
Număr de pagini 128
Formatul cărţii 21.6 x 27.6 cm
Tip copertă Cartonata
Data apariției 2022
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsDe ce e importanta stiinta?
Rating-ul tău

Te plictisești la orele de biologie? Chimia te deprimă? Fizica te lasă nedumerit? ȘI ORICUM, ȘTIINȚA ASTA ARE VREO IMPORTANȚĂ? Păi, are... CAM PENTRU ORICE PE LUME!

Cum au fost descoperiți dinozaurii, cum au luat naștere rachetele, cine a inventat medicamente salvatoare, cum a fost descifrată originea misterioasă a universului... Vei găsi în această carte povestea extraordinară a științei, într-o succesiune de aventuri fascinante.

Află de unde a început știința, de ce e atât de importantă în ziua de azi și spre ce cuceriri incredibile ne-ar putea duce în viitor. Sigur vei învăța s-o privești cu alți ochi – și PENTRU TOTDEAUNA!