De ce emigrează românii?

în stoc
SKU
a266315
39.00 LEI
Pe scurt
Cartea aceasta este, în esența ei, o hartă a sufletului autorului, o amprentă a opțiunilor cele mai intime ale lui. În ciuda drumului „cu acordeonul” fixat pe notele doinei de jale, cartea lasă să se întrevadă o „zariște” – cum ar spune Lucian Blaga – optimistă: dacă și în starea de acum a țării românii rezistă, atunci nu e nici o îndoială că avem viitor, căci Dumnezeu și-a pus amprenta pe aceste meleaguri.
Mai multe informații
EdituraGalaxia Gutenberg
ISBN 9786306524488
Număr de pagini 154
Formatul cărţii 13 x 20 cm
Tip copertă broșată
Data apariției 2023
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsDe ce emigrează românii?
Rating-ul tău

Cartea aceasta este, în esența ei, o hartă a sufletului autorului, o amprentă a opțiunilor cele mai intime ale lui.

În ciuda drumului „cu acordeonul” fixat pe notele doinei de jale, cartea lasă să se întrevadă o „zariște” – cum ar spune Lucian Blaga – optimistă: dacă și în starea de acum a țării românii rezistă, atunci nu e nici o îndoială că avem viitor, căci Dumnezeu și-a pus amprenta pe aceste meleaguri.

„De ce emigrează românii?” este o carte-diagnostic, în care, cu ochi de diagonstician experimentat, Adrian Marian ne indică bolile grave pe care le avem ca ţară şi, poate cu speranţă, aşteaptă şi el să apară odată doctorii potriviţi care să ne trateze.
Oricum, cartea „De ce emigrează românii?” poate fi o pastilă prin care să ne mai schimbăm optica în ceea ce-i priveşte pe mulţi poliţişti, obişnuiţi prin natura meseriei lor să ne pună întrebări şi să ne ceară declaraţii. De această dată, Adian Marian răspunde -chiar dacă adesea retoric- întrebărilor noastre şi chiar el ne dă o declaraţie pe prorie răspundere, chiar direct din sufletul său de OM.