De ce nu ia foc apa?

în stoc
SKU
a259811
Preț special 29.93 LEI Preț standard 39.90 LEI
Pe scurt
Curiozitatea merită răsplătită cel puțin cu un răspuns. Fiecare nouă zi este o oportunitate pentru cei mici să își descopere mediul cu toate simțurile și ,implicit, să își pună întrebări despre natura lucrurilor. Atunci când apar aceste “de ce”-uri, cartea lui Devis Bellucci, “De ce nu ia foc apa?” servește celor mici drept un ghid util, care clarifică cu umor și simplitate fenomene complexe.
Mai multe informații
EdituraBookzone
ISBN 9786303051000
Traducător Maria Dosei
Număr de pagini 180
Formatul cărţii 13 x 20 cm
Tip copertă Brosata
Data apariției 2023
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsDe ce nu ia foc apa?
Rating-ul tău

Încăpere cu încăpere, Devis Bellucci îi conduce pe cei mici într-un tur ghidat al locuinței lor, plin de curiozități, informații utile și experimente practice. Autorul, cercetător și profesor la o universitate italiană, îi provoacă pe copii să privească dintr-o nouă perspectivă obiectele care-i înconjoară, dovedind că știința poate fi distractivă și captivantă, atunci când o faci din pasiune.

De ce nu ia foc apa? este o introducere în științe precum chimia, fizica, științele naturii și nu numai, permițându-le celor mici să își manifeste curiozitatea, fără a se îndepărta de casă. Este așadar un ghid care nu ar trebui să lipsească din biblioteca niciunui copil curios – mai ales atunci când volumul le explică inclusiv cum au fost confecționate paginile pe care le răsfoiesc.

Oferă-i copilului șansa de a-și explora propria locuință și a vedea ce mecanisme complexe se ascund în spatele obiectelor pe care le folosește zilnic.