De ce oamenii deștepți fac greșeli prostești

Epuizat din stoc
SKU
C190195
Preț special 25.29 LEI Preț standard 33.72 LEI
Pe scurt
Cartea este un antidot spiritual pentru gândirea de mântuială, un mijloc pentru a ne lărgi orizonturile creativităţii și a ne rezolva eficient problemele cotidiene.
Din fericire, minţile noastre își fac treaba în 90% din ocazii. Dar ce se întâmplă în acele cazuri în care tragem concluzii pripite, luăm decizii iraţionale sau nu vedem pădurea din cauza copacilor? Combinând anecdotele amuzante cu cercetările cognitive de ultimă oră, psihologul Madeleine L. Van Hecke explică de ce uneori mintea noastră calcă strâmb și de ce gafele nu sunt neapărat niște mostre ale "prostiei" noastre. Psihologul american atribuie aceste erori de gândire unor "unghiuri moarte", acelor poticneli ale minţii în care calităţile noastre devin cele mai mari defecte.

Madeleine L. Van Hecke este psiholog clinician, trainer și conferenţiar la centrul Common Ground din Deerfield, statul Illinois (SUA). A predat la North Central College din Naperville, Illinois, iar cea mai recentă carte este Folosește-ţi creierul: Cum să fii un bun lider în afaceri folosind ultimele cercetări din neuroștiinţe.
Mai multe informații
EdituraTrei
Colecție Psihologie practică
Ediția cărții I
ISBN 978-973-707-447-8
Traducător Nadina Vișan
Număr de pagini 336
Formatul cărţii 13 x 20 cm
Data apariției 2011
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsDe ce oamenii deștepți fac greșeli prostești
Rating-ul tău
Am găsit alte produse care v-ar plăcea!