De ce și-a pierdut Balaurul tableta... și alte întâmplări fantastice

în stoc
SKU
a256100
44.44 LEI
Pe scurt
„O sărutare, ce n‑ai înțeles? Broscoi – prințesă – sărutare – prinț. Ăsta e circuitul în povești. Tu n‑ai citit nicio carte, n‑ai fost pe la biblioteca școlii?” Nemulțumită de cum se încheie cartea ei de povești, Prințesa își părăsește dormitorul roz și pornește în Pădurea Fermecată pentru a-i afla continuarea. Odată ajunsă acolo, constată că lucrurile au luat-o razna: Balaurul şi-a pierdut tableta, Zmeul Zmeilor a rătăcit poezia de dragoste, iar Făt-Frumos e ținut prizonier de Marele Căpcăun! Fiecare dintre ei are câte un of și râvnește la finalul fericit din basme, chiar și broscoiul în căutarea pupicului care să-l transforme în prinț. Bonus: O excelentă rețetă din faimoasa carte de bucate a Marelui Căpcăun, pentru prepararea supei Bob de mazăre, varianta dietetică (fără prințesă).
Mai multe informații
EdituraArthur
ISBN 978-606-086-858-3
Număr de pagini 112
Formatul cărţii 19 x 26 cm
Tip copertă Cartonata
Data apariției 2023
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsDe ce și-a pierdut Balaurul tableta... și alte întâmplări fantastice
Rating-ul tău

„O sărutare, ce n‑ai înțeles? Broscoi – prințesă – sărutare – prinț. Ăsta e circuitul în povești. Tu n‑ai citit nicio carte, n‑ai fost pe la biblioteca școlii?”
Nemulțumită de cum se încheie cartea ei de povești, Prințesa își părăsește dormitorul roz și pornește în Pădurea Fermecată pentru a-i afla continuarea. Odată ajunsă acolo, constată că lucrurile au luat-o razna: Balaurul şi-a pierdut tableta, Zmeul Zmeilor a rătăcit poezia de dragoste, iar Făt-Frumos e ținut prizonier de Marele Căpcăun!

Fiecare dintre ei are câte un of și râvnește la finalul fericit din basme, chiar și broscoiul în căutarea pupicului care să-l transforme în prinț. 

Bonus: O excelentă rețetă din faimoasa carte de bucate a Marelui Căpcăun, pentru prepararea supei Bob de mazăre, varianta dietetică (fără prințesă).

„Zmeii au fost și sunt niște creaturi fioroase, care se luptă cu voinici, răpesc prințese și-aruncă buzdugane! Nimeni nu trebuie să știe că uneori merg la cofetărie, mănâncă prea multe prăjituri și devin sentimentali! Niciodată nu trebuie să se afle că însuși Zmeul Zmeilor suferă din dragoste neîmpărtășită și scrie poezii! Poezii cu rimă!“

„— Tu nu‑nțelegi nimic, pe mine mă așteaptă un destin măreț alături de‑o făptură cu ochi, cu nas și gură! O prințesă care să mă ia cu ea la castel, unde să ducem împreună o viață regească!
— Dar, dragul meu, încercase ea să‑l trezească la realitate, aici e locul tău. Aici au trăit tatăl și mama ta, bunicii și străbunicii tăi, aici îți vei depune icrele, aici vor trăi mormolocii tăi...
— Refuz să‑mi irosesc potențialul astfel! Iar tu, Bombina, mă tragi în jos în lacul ăsta... prăpădit!”