De data asta e adevarat

în stoc
SKU
a268866
Preț special 39.92 LEI Preț standard 49.90 LEI
Pe scurt
Esti gata sa te indragostesti de aceasta comedie romantica delicata si plina de neprevazut? Totul incepe cu un pact intre doi adolescenti care au nevoie unul de celalalt pentru a-si construi viitorul la care viseaza. Eliza si Caz pretind in fata colegilor si a lumii intregi ca sunt cuplul perfect. Dar ce faci atunci cand relatia pe care ai inventat-o se transforma treptat intr-o iubire dureros de reala care risca sa-ti dea toate planurile peste cap?
Mai multe informații
EdituraBookzone
ISBN 978-630-305-205-2
Traducător Daria Laurian
Număr de pagini 352
Formatul cărţii 13 x 20 cm
Tip copertă Brosata
Data apariției 2024
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsDe data asta e adevarat
Rating-ul tău

Esti gata sa te indragostesti de aceasta comedie romantica delicata si plina de neprevazut?
Totul incepe cu un pact intre doi adolescenti care au nevoie unul de celalalt pentru a-si construi viitorul la care viseaza. Eliza si Caz pretind in fata colegilor si a lumii intregi ca sunt cuplul perfect. Dar ce faci atunci cand relatia pe care ai inventat-o se transforma treptat intr-o iubire dureros de reala care risca sa-ti dea toate planurile peste cap?

Cartile lui Ann Liang au o magie aparte. Ele te fac sa razi, sa chicotesti si, fara sa iti dai seama, ajungi sa te indragostesti de atmosfera lor inconfundabila si de personajele care descopera vulnerabilitatea si iubirea.