De gardă-n noaptea de Crăciun

în stoc
SKU
a216582
35.00 LEI
Pe scurt

ADAM KAY este comediant premiat și autor al bestsellerului care a vândut milioane de exemplare, O să vă cam usture. Înainte de a deveni scriitor a lucrat ca medic junior, ceea ce ar trebui să fie destul de evident de-acum. Trăiește în Oxfordshire.

Crăciunul bate la ușă, cârnații au fost afumați…, dar milioane de angajați din sistemul de sănătate merg la muncă. În acest cadou perfect pentru oricine a călcat vreodată pragul unui spital, Adam Kay face o incursiune în jurnalele sale, oferindu-ne o privire dincolo de perdeaua sanitară, una pe cât de amuzantă, pe atât de înfiorătoare, dar mereu emoționantă.

De gardă-n noaptea de Crăciun este o declarație de dragoste pentru toți cei care-și petrec sărbătorile în linia întâi, aducând pe lume copii sau extrăgând din diverse orificii cele mai neașteptate obiecte. În cea mai frumoasă perioadă a anului!

Cadoul perfect pentru Crăciun. Plin de situații amuzante. Cărticica asta sigur îi va binedispune pe cititorii care o vor găsi sub brad. — The Times

Puțin spus ilar… O continuare de dimensiuni reduse, dar cu o compoziție perfectă a cărții O să vă cam usture, această pastilă de bună dispoziție cu iz de Crăciun continuă să aducă în prim-plan umorul negru și munca dedicată a celor din sistemul medical. — Stylist

Un instantaneu de umanitate amuzant și pătrunzător. — Radio Times

O să râdeți cu lacrimi. — Good Housekeeping

Ilară și emoționantă. — Irish Times

Combinația unică a lui Kay de informații din culisele medicale, umor și cinism. — Daily Mirror

 

Humour Book of the Year 2019 Sunday Times

Mai multe informații
EdituraPublica
Colecție Narator
ISBN 9786067224177
Traducător Florin Tudose
Număr de pagini 176
Formatul cărţii 13 x 20 cm
Tip copertă brosata
Data apariției 2020
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsDe gardă-n noaptea de Crăciun
Rating-ul tău