De la trauma la vindecare. 8 strategii practice pentru redobandirea controlului si a starii de siguranta

în stoc
SKU
a259516
58.00 LEI
Pe scurt
Volumul De la trauma la vindecare iti ofera instrumentele necesare pentru a naviga in siguranta prin procesul de recuperare, indiferent de natura sau intensitatea traumei. Fie ca te confrunti cu traume recente sau cu amintiri dureroase din trecut, aceasta carte iti va oferi indrumare pentru a intelege si a depasi trauma intr-un mod sanatos si constructiv. Babette Rothschild exploreaza subiecte precum gestionarea emotiilor, reconstruirea increderii in sine, stabilirea unui suport social adecvat si dezvoltarea resurselor personale. Fiecare cheie este prezentata intr-un mod accesibil si bazat pe cercetari stiintifice, oferind exercitii practice si strategii eficiente care te vor ajuta sa invingi traumele si sa-ti recastigi puterea personala.
Mai multe informații
EdituraHerald
Colecție Psihopractica
ISBN 5948417460350
Traducător Anacaona Mindrila-Sonetto
Număr de pagini 368
Formatul cărţii 13 x 20 cm
Tip copertă brosata
Data apariției 2023
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsDe la trauma la vindecare. 8 strategii practice pentru redobandirea controlului si a starii de siguranta
Rating-ul tău

Aceasta carte este un compendiu de exercitii de vindecare si transformare pentru supravietuitorii unei traume, dar si pentru cei care vor sa ii ajute pe acestia sau pur si simplu vor sa inteleaga acest fenomen. Pe baze neurostiintifice si psihoterapeutice, folosind strategii de preluare treptata a controlului asupra mintii, corpului si a vietii, in ultima instanta, acest jurnal de lucru urmeaza tema fiecareia dintre cele 8 Strategii de vindecare ale traumei, pe care le cunoastem din cartea cu acelasi nume de Babette Rothschild.

Cele doua carti se completeaza reciproc, fara a fi totusi necesar sa le cititi pe amandoua: decideti daca vreti doar sa practicati in vederea vindecarii sau sa va largiti orizontul de cunostinte in acest domeniu.

Cum nu exista o metoda unica pentru vindecarea traumei, prezentul jurnal de lucru ii va ajuta pe cititori sa identifice, sa evalueze si sa celebreze resursele pe care le au deja in interior  si sa adauge mai multe resurse la kitul lor de instrumente.

In plus fata de alte abordari, autoarele considera ca vindecarea de traume nu ar trebui sa fie traumatizanta, motiv pentru care nu veti gasi in acest jurnal de lucru niciun exercitiu care sa va activeze emotional prin revizitarea traumelor.