Descoperă-ți adevărata esență!

în stoc
SKU
a266893
36.00 LEI
Pe scurt
Descoperă-ți adevărata esență! este o călătorie unică de transformare personală. Indiferent de punctul în care vă aflați în călătoria personală, această carte este un ghid inspirator, care vă orientează spre descoperirea și îmbrățișarea adevăratului potențial. Parcurgerea fiecărui capitol reprezintă un pas important în călătoria auto-cunoașterii, învățându-vă să acceptați și să iubiți fiecare aspect al ființei voastre, să construiți punți de înțelegere și compasiune spre cei din jur.
Mai multe informații
EdituraEditura Siono
ISBN 9786306509386
Număr de pagini 158
Formatul cărţii 13 x 20 cm
Tip copertă broșată
Data apariției 2023
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsDescoperă-ți adevărata esență!
Rating-ul tău

Descoperă-ți adevărata esență! este o călătorie unică de transformare personală. Indiferent de punctul în care vă aflați în călătoria personală, această carte este un ghid inspirator, care vă orientează spre descoperirea și îmbrățișarea adevăratului potențial. Parcurgerea fiecărui capitol reprezintă un pas important în călătoria auto-cunoașterii, învățându-vă să acceptați și să iubiți fiecare aspect al ființei voastre, să construiți punți de înțelegere și compasiune spre cei din jur.

Descoperă-ți adevărata esență! este un companion care vă susține în înfruntarea incertitudinilor, în celebrarea imperfecțiunilor umane și în transformarea fiecărui obstacol într-o oportunitate de creștere.

Descoperă-ți adevărata esență! este o invitație la vindecare, la acceptare și la trăirea unei vieți autentice și împlinite. Este un ghid pentru cei care doresc să facă schimbări semnificative, să depășească starea de stagnare și să își alinieze existența cu valorile lor cele mai profunde.
Descoperirea de sine nu este o destinație, ci un proces continuu, plin de surprize și revelații. Permiteți acestei cărți să vă fie alături în acest parcurs plin de bucurie și autenticitate.
Haideți să pornim împreună în această călătorie extraordinară a auto-descoperirii și transformării!